tisdag 5 februari 2019

En spännande natt

Kl. 19.55 var jag på plats för ombyte på jobbet igår, maken hämtade mej vid Stinsen på väg hem från sitt jobb, så det är perfekt att få skjuts till jobbet, så hinner jag äta lite middag också innan jag börjar jobba! Nu byter vi äntligen om på NKS, med nya små skåp, fast inga råttfällor i hörnen!

Kl. 19.56, landstingsdressen är på! Och jobbat i natt har jag och mitt team gjort, blev direkt inkastade på en förlossning med dåliga fosterljud, men vips kom barnet ut, och min bm.student fick en förlossning till.

Nu är klockan 07.50 i morse, och jag har jobbat över för vi fick ännu en förlossning på morgonen, även nu med adrenalinkick med dåliga fosterljud och barnet behövde komma ut snabbt, läkare på plats, men jag grejade biffen med ett klipp, och vips kom även denna baby ut !

Busslinje 67 tar en längre stund att komma hem med, kände att jag behövde en god frukostfralla efter nattens jobb, så jag gick in på Thelins och grejade frukostmackan, tillsammans med en ingefärsshot som var så stark så jag kunde knappt dricka den! Travade hem till kompisarna Y och T: s lägenhet där en säng stod bäddad för mej, så himla snällt att jag kunde få sova där när de idag skulle kollas ventilation hemma hos oss. Tyvärr så hade jag glömt öronpropparna, så det blev en orolig sömn idag. Vid 15tiden så kunde jag inte sova mer, så då gick jag upp och promenerade hemåt. Nu väntar natt nr 2...hoppas den blir rimlig!

9 kommentarer:

BP sa...

Äntligen slipper du två kilometers vandring genom kulverten mellan GKS och NKS! Tack landstinget...
Å två snabba födslar på det! Bra jobbat där!
Man kan ju inte tänka på allt. Öronproppar är ju inte det första man funderar på att ta med sig när man sover över en enda natt hos kompisar. Och vilken tur att Y och T bor så nära dig!
Önskar dig en aningen lugnare natt gärna utan övertid.

Ditte sa...

Vilken natt! Och två barn kom till världen när du var ansvarig. Lycka!
Skönt att ni nu fått skåp, även om de är små, och på NKS. Alltid något och att även slippa råttfällorna i hörnen.
Att sova borta är ju inte enkelt och inte minst när du jobbat natt och inte hade öronproppar.
Önskar dig en rimlig natt.
Kram!

znogge sa...

Så skönt att ni kan byta om på er arbetsplats för kulvertarna är långa. Husse brukar använda sparkcykel. Härligt att förlossning gick bra och att du klippte till ;-) Sova hos någon annan är inte alltid det lättaste men nu är väl ventilationskontrollen klar.

Hoppas den kommande natten blir lagom.

Kram

Geddfish ♥ sa...

Underbart jobbat, två nya liv till världen!
Skönt att ha fått ordning på arbetsplatsen också.
Beundrar er nattarbetare att ni kan sova på dagen, men tur det, ni behövs!
Kram!

Ama de casa sa...

Oj vilken natt! Skönt att det ordnade till sig ändå - tror jag det, med så kompetent personal :-)
Skönt också att ni slipper vandra flera kilometer för att byta om :-)

Hoppas denna natt blev precis så rimlig som du önskade :-)

Ami sa...

Så skönt att förlossningarna gick så bra :)
Kram

Anni sa...

Hoppas verkligen att denna natt blev hyfsat lugn och att du sover gott just nu. Det är alltid lite annorlunda att sova i annans säng, även om man är trött.
Skönt att ni fått skåp nu, det är ju inte klokt att det skulle ta så lång tid!
Behövde kolla hur du tänkte om Melodifestivalen, så jag skrollade neråt och läste där. Tycker också att Anna B:s låt var bra, men hennes framträdande var inget vidare. Victorias låt växte med framträdandet, hoppas nu att den inte blir diskad för att den hamnade på Spotify!

Steve sa...

Dina arbetspass innehåller både överraskningar och spänning i riklig omfattning
Trevligt att äntligen få byta om på jobbet Och förstås att slippa råttfällor i hörnen.

Petra sa...

Öronproppar är helt underbart. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas av ljud under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt som helst att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst.

Ibland får jag dock lite ont i öronen av propparna. Du råkar inte har något bra tips på sköna öronproppar att sova med?