lördag 23 februari 2019

Mellolördag

Vilken kväll! Efter en lite kylig dag i Lidköping så var det dags för kvällens höjdpunkt : deltävling nr 4. Många bra bidrag, men det blev inte riktigt som jag tänkt mej. Men just nu kom nykomlingen Bishara nerför trappan,och då passade vi på! En sån ung kille med ett fint bidrag! Men gladast blev jag att John Lundvik gick vidare ikväll!

5 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Japp, det var en iskall dag i Lidköping idag! Jag var ute och snodde mellan varven och kollade torgläget. Hoppas ni ändock njöt av staden.
Godnatt säger jag från min efterfest! Kram

BP sa...

Hahaha! Å ni lyckades igen med att träffa överraskningskillen. Som jag förstått det på Aftonbladet gick 16-åringen ju direkt till final. Vilken skalp ni fick till där - igen:-)

PS. Kan inte låta bli att undra vad tonåringen tyckte om groupien - sett med hans ögon säkert - två "tanter". Hahaha:-) Men är man med i Mellon så vänjer man sig ju, och det verkar han redan gjort;-) DS.

Ama de casa sa...

Vilken cool bild på er! :-)

Jag fick "alla rätt" fast tvärtom. Dom jag ville ha till final gick till AC och vice versa :-)

Nu är alla låtar har spelats - vem hejar du mest på? Jag minns inte en endaste av dom men tror ändå att jag tycker att Lina Hedlund var bäst :-)

Guldkryckan sa...

Jodå...vi bänkade oss här i soffan och kikade på detta, fast jag sjönk bakåt i soffan och fastnade i Youtube istället ;)
Men jag såg lite iallafall och kul att grabben gick vidare...tror jag hörde hans låt till och med ;)

Men finalen ska jag kika på ordentligt...jag lovar...lika viktigt som riksdagsvalet.


Ha det bäst.

znogge sa...

Rätt låtar gick vidare och Lundviks var bra. Den kan gärna vinna hela rubbet om man frågar mig :D

Kram