onsdag 26 juni 2019

Från full avdelning till Rocketman...

Lite smink gör att man ser lite pigg ut efter en hysterisk natt på jobbet vad gäller logistiken igen! En så gott som full avdelning mötte oss igår kväll och flera på väg in med värkar. Fick ont i magen efter en timme där jag satt som koordinator. Vi var tvungen att överbelägga på vår tillfälliga BB avdelning som vi  har har fått låna några platser på en  infektionsavdelning för barn.  Som vanligt klarade vi av biffen, men på morgonkvisten då flera kvinnor med värkar ringde,två kunde vi hänvisa till andra sjukhus, sen räknade jag ner minuterna till klockan var sju och jag kunde lämna över telefonen till morgonpersonalen.

Min man hade bokat bord på Klang, där jag åt en pizza med chevré, honung och valnötter bl.a....

Sen var det dags att se den kritikerrosade filmen om Elton John, och vem känner inte till hans musik? Det var länge sedan jag grät så mycket på en film, både för musikens skull och för Eltons uppväxt. Jag hade velat hört mera av låtarna, men han har ju gjort så mycket bra musik, så det är klart att man inte kan få höra hela låtar, utan bara korta snuttar tyvärr! Känns som jag vill se filmen igen för att få höra musiken en gång till! Helt klart en sevärd film! 

6 kommentarer:

Znogge sa...

Då måste vi försöka komma iväg och se den!

Kram och ha en fin torsdag :D

Ama de casa sa...

Fy fasen vilken stress ni har! Ännu en gång undrar jag hur TUSAN dom tänkte när dom drog ned antalet platser på BB på NKS??? Du och dina kollegor gör ett helt FANTASTISKT jobb - stor eloge till er!!!

Filmen om Elton skulle jag vilja se! Precis som den med båtmotorn (Freddie Mercury, alltså). Gillar bådas musik :-)

Ha en lugn och skön dag!

Geddfish ♥ sa...

Fy sjuttan att det ska behöva vara sån stress i barnafödandet. Nytt sjukhus och ont om platser. Kan det aldrig bli normalt, ska det alltid trots allt, sparas in? Och slitas ut?
Du fick en skön dag till slut ändå. Filmen verkar lovande! Ska kolla upp lite.
Kram!

Ditte sa...

Tänk, att ni ens orkar fortsätta jobba under dessa omständigheter! Det kan ju inte vara möjligt att det ska vara så här. GRRRRR.
Förstår att du var slut både till kropp och själ.

Tack för tipset om filmen! Den vill jag gärna se. Har bara läst om den. Och Elton John är ju sedan gammalt en stor favorit. Hade en gång mängder av LP skivor med honom som jag lyssnade mycket på. Lyssnar fortfarande mer än gärna på hans musik.

Kram och trevlig torsdag.

BP sa...

Skulle inte vilja jobba som koordinator på ditt BB. Man måste nog vara rejält stresstålig för att klara av det jobbet.
Bra att din man och du var synkade än en gång och kunde njuta av både restaurangbesök och bio. Elton John är definitivt en av mina favoriter.

dianasdrömmar sa...

Tack för tipset måste jag se kram