fredag 14 juni 2019

Fredagspepp...Så var det dags att ladda om för en helg på jobbet. Det gjorde jag med sovmorgon och sen en joggingtur vid Brunnsviken, man fick akta sig för  att inte bli påhoppad av kanadagässen som visade sin ilska när man kom för nära dem och ungarna, hm...

Svettig till tusen efter passet, det syns kanske inte , men tittar man noga så ser man svett i mustaschen!
Nu lite vila och mat innan cykeln går mot jobbet.

5 kommentarer:

Znogge sa...

Gäss kan vara synnerligen aggressiva så det gäller att ta det försiktigt. Hoppas det blir ett bra arbetspass.

Kram

Ama de casa sa...

Nu vill jag ju egentligen inte vara sån, men kan inte låta bli... Kanadagässen på din bild är egentligen vitkindade gäss :-)
Har en kompis med utländskt ursprung som kallar dom kanadagösar :-D Undrar vad dom heter på spanska? Skulle förmodligen inte ens komma i närheten... :-)

Jag är fascinerad över att du kan se så himla SNYGG ut när du är toksvettig. Det brukar jag också vara. Toksvettig alltså, fast inte av ansträngning utan av värme, och det är verkligen INTE till min fördel :-D

Ha en finfin kväll och natt!
Kram

BP sa...

Bra att jag läste Ama kommentar, för jag var inne på att kommentera dessa eländiga Kanadagäss som skiter ner alla stränder och badplatser. Nu kan jag ju inte skriva samma sak om vitkindade gäss, även om dom troligen bajsar dom också;-)

Tycker precis som Ama att du ser oförskämt fräsch ut efter ditt löppass i det varma vädret. Åsså gillar jag hårbandets färg:-)
Önskar dig en lugn och fin natt!

Ditte sa...

Bra gjort! Och en god idé att du tränar dig i form. Orken ska ju finnas till mycket.
Att träffa på kanadagässen är aldrig någon hit tycker jag....
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram!

Paula sa...

Ja jisses, där dottern bor i Falun ligger skolan intill och där har måsarna sin barnkammare. Dom är så aggressiva att barnen inte tordes korsa skolgården! Och nypas kan dom, akta dig!