tisdag 4 juni 2019

Piggelin på en tisdag

Jösses, jag var verkligen trött efter natthelgen, vaknade kl 12.30 idag efter drygt 10 timmars sömn, men så har jag varit pigg idag också! Fast har inte gått utanför dörren, här har städats och lagats mat. Min man däremot var ut för att hitta sin födelsedagspresent i form av en cykel, och det gjorde han, visst ser han lite nöjd ut?
Nu är jag pigg ikväll, så varför inte se en film på SF Anytime, jag har fortfarande inte sett den kritikerrosade filmen "A star is born" med bl.a Lady Gaga, så nu blir det filmtajm för min del!

6 kommentarer:

Ditte sa...

Så skönt att du kunde sova ut. Fullt behövligt. Nattjobbet sliter.
Kul att maken hittat sin cykel och visst ser han nöjd ut. Dock lite för sent för att köra Siljan runt. Det loppet gick i helgen. Men kanske blir det de närliggande sjöarna på premiärturen.
Låter skönt med en filmkväll.
Kram!

BP sa...

Vilken cool hoj! Klart din man ser lite nöjd ut:-) Tio timmars sömn - vilken lyx som du är såååååå värd. vi gjorde precis tvärtom, gick upp tidigt dvs klarade oss med åtta timmars sömn för en gångs skull. Vädret var ju så fint, och om sanningen ska ram, så blir det ganska varmt i vårt sovrum efter klockan 09:00;-)

Ama de casa sa...

Visst ser han nöjd ut! Inte för att jag vill förringa er originalpresentcykel, men maken gjorde allt ett himla bra byte :-D

Hoppas du hade en härlig filmkväll! :-)

Anni sa...

Inser när jag ser den nöjde mannen att jag inte hämtat ut min cykel som jag fick för fem år sedan - kanske ska göra det snart :-) Den jag cyklar på nu fick jag när jag fyllde 25, så det är hög tid att byta!
Blev det A Star is Born? Jag tyckte att den var mycket bättre än jag förväntat mig och gillar filmmusiken skarpt!
Hoppas du är lite pigg idag också. Kram <3

Ami sa...

Så skönt att du kunde sova ut ordentligt. Och visst ser maken nöjd ut med sin fina cykel :)
Kram

Znogge sa...

Vilken trevlig present maken fick! Jag minns att min pappa fick en cykel när han fyllde sextio år och det var en mycket uppskattad present. Så skönt för dig att få sova ut för det behövdes säkert.

Kram och god onsdagskväll!