onsdag 12 juni 2019

Phil Collins tour: " Still not dead yet! "


Ikväll var det dags att se och höra Phil Collins på Friends Arena, och visst hjälper det att vi bor vägg i vägg med arenan, annars vet jag inte om jag hade åkt in och sett just Phil Collins. Min man är ett stort fan av Genesis, så han såg verkligen fram emot konserten, och eftersom han firar hela året ( sin 60;åriga födelsedag)så tyckte han att han skulle gå på konsert ikväll, och eftersom jag ställt in mina två sista IW-pass så kunde jag följa med, så i förra veckan bokade vi biljetter! Vem minns inte " Against all odds", "Another day in paradise" och "In the air tonight"?  Phil är inte ung längre, och satt på en stol genom hela konserten pga en dålig rygg. Första videon är från Paris i januari i år.


Andra videon är från Berlin den 7 juni i år.  Det var en härlig nostalgisk konsert, fast jag inte kände igen alla låtarna! Men vi fick en helmysig kväll på Friends Arena!


Vi började kvällen på Restaurang Drama, och det var nog tur att min man hade bokat bord, för jösses så mycket folk det var!  (syns inte här!, haha!)


Vi började med en ostbricka som smakade sååå gott!

...så jag orkade inte äta upp hela Toast Skagen som jag valde till varmrätt!

I väntan på Phil Collins....

En av höjdpunkterna ikväll var när Phil sjöng och hans 18-årige son spelade piano, resten av kvällen spelade han trummor, superbra, precis som sin pappa Phil började med en gång i tiden! 

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Vilken härlig kväll! Och visst känner man ingen många av hans låtar :-) Maten såg inte heller fel ut.
Helt rätt av maken att fortsätta fira hela året! :-D

Ami sa...

Vilken kväll ni fick :) Och visst känner man igen låtarna!
Kram

Znogge sa...

Vilken härlig kväll med god mat och bra musik. Även om artisten i fråga inte är ens största idol så brukar det vara något speciellt med konserter. Men även artister blir gamla vilket var tydligt när vi såg Mikael Wiehe.

Kram

BP sa...

Älskade också Phil Collins och Genesis. Måste dock säga att jag aldrig hade känt igen honom. Ja, ingen av oss blir ju yngre om man säger så.
Men vilken härlig kväll ni har haft. Så kul att sonen går i sin pappas fotspår:-)

Ditte sa...

Jag gillar också Genesis och Phil Collins. Och så roligt att ni nu se honom live här på Friends.
Och tänk så bra att maken tar chansen att fira hela året nu när han "nollat"-
Inser att jag kommit av mig lite. Men ska ändra på det.
Kan tänka mig att kvällen i sin helhet blev lyckad.
Kram!

Anni sa...

Vad kul att du är nöjd! Jag funderade på att ge maken en biljett i present, men tyckte att de var så hutlöst dyra. Hur fullsatt var det? Två dagar innan konserten fick jag erbjudande att köpa två biljetter men betala för en, så de hade ju uppenbara problem med att fylla platserna.
Maken fick en svets istället :-D :-D