lördag 8 juni 2019

Pingstafton

Pingstafton idag (storhelgstillägg på jobbet!) och jag ska jobba även denna helg, liksom nästa helg, vet inte riktigt hur jag tänkte där...jobba tre helger på raken? Men var ju ledig nästan hela maj..så det kanske förklarar saken! Haha!
Min man har hunnit hjälpt till med yngsta sonens flytt idag med, medans jag hade sovmorgon! Nu är han inne i stan och "Smakar på Stockholm"- "en av världens största matfestivaler tillsammans med våra kompisar, och jag hade gärna följt med om inte min kropp sa nej och beordrade vila inför nattpasset, är också lite trött efter gårdagens middag här hemma. Så jag blev hemma idag och njöt av solen på balkongen.

4 kommentarer:

Ditte sa...

Tror du gjorde helt rätt! God idé att du vilar dig i form. Tre helger är mycket att jobba och så även om du var ledig i maj. Och "Smaka på Stockholm" brukar ju återkomma".
Mysigt med egentid på balkongen också.
Kram från min balkong. Nu hemma igen på Söder.

BP sa...

Tre jobbarhelger på raken... ja, men då är du ju ledig under veckorna. Inte alls så dumt. En bonus efter nästan hellediga maj.
Jag gjorde precis som du idag. Behövde iofs inte vila upp mig, men det var underbart varmt och det blåste precis lagom så att det inte alls blev svettigt. Sååååå skönt:-)

Ama de casa sa...

Jag gillade aldrig det där med att jobba helg då "alla" andra var lediga. För min del blev det varannan helg typ året om. Men det var inte så dumt att vara ledig på veckorna heller :-)
Klokt av dig att lyssna på kroppen och vila dig i form :-)

Hoppas natten var bra!

Znogge sa...

Klokt att dig att stanna hemma och lyssna på kroppen i stället för att stressa iväg.

Kram och ha en fin pingstdag!