torsdag 27 juni 2019

På nya marker

Fick ett sms från F&S i Solna igår som undrade om jag kunde hoppa in och köra ett jympa baspass idag kl 17, och jag är ju ledig idag, så varför inte?

Cyklade till Solna Centrum där F&S ligger...och det var nära att det inte skulle bli något pass för två stackars motionärer, men så kom det fyra till prick klockan 17, så då körde vi! 

Svettig och nöjd efteråt blev det ett foto inne i funktionärsrummet.
Ledig kväll och fotboll på TV, tyvärr vann England över Norges tjejer.

5 kommentarer:

Ditte sa...

Du är för härlig! Fint att passet var i Solna! Och motionärerna var säkert glada för att det var du som ledde det. Egen träning fick du ju också av bara farten. Tycker du ser riktigt pigg ut så här efter passet.
Ja England vann....Och det är ju målen som räknas här. Men visst hade det varit roligt om Norge vunnit.
Kram!

BP sa...

Ditte har helt rätt! Du är fantastisk! Att du orkar... Å på bilden ser du inte ens trött ut. Hur f*n gör du?! Skulle inte tacka nej till bara tio procent av din energi;-)

Jo, Norge förlorade med 3-0, å då spelade laget inte ens dåligt. Men det tidiga ledningsmålet gjorde ju sitt. Varnade ju för England i ett inlägg i början av VM. Jag står faktiskt fast vid det. MEN med tanke att nästa motståndare är vinnaren mellan USA och Frankrike så ä

BP sa...

Me again. I min föregående kommentar la internet av verkar det so

... är det inte helt solklart längre att England tar sig till final. Vilken match det kommer bli imorgon. Vågar inte tippa utgången där. MEN om USA vinner tror jag inte att England har en chans i semin. Om Frankrike segrar, ja...

Ama de casa sa...

Du är så himla energisk! Mitt svar på frågan i första bilden skulle snarare vara "Varför?", utan det där "inte" alltså :-)

Trist att Norge förlorade - nu får vi heja fram Sverige. Nån gång ska vi väl lyckas slå dom där tyskorna? :-)

Znogge sa...

Det var ju tur att några till dök upp när du var på plats och ställde upp!
Ni är riktiga entusiaster :D

Kram