måndag 10 juni 2019

Tjoho, helgen är över!


Det blev en lugn natt till, förutom att det alltid är logistiken som är skör...finns det förlossningsrum lediga och finns det personal som kan ta hand om en patient till??? I alla fall hann vi prova att fylla vårt nya badkar, och tömma det , det funkade fint ! Så nu kan vi erbjuda kvinnorna bad i smärtstillande och avslappnande syfte under värkarbetet!

Sov i drygt fem timmar innan klockan ringde, och jag ville inte alls vakna, men det är måndag och dags för mitt jympapass. Skönt nog kunde jag ta bilen, men inte så många kom på passet, förståligt i det vackra vädret. Två måndagar till, sen har jag lite semester från jympan.

7 kommentarer:

Ditte sa...

Bra med ännu en lugn natt. Skönt för er att känn att ni hinner med.
Kan tänka mig att logistikproblemet ständigt är närvarande hos er. Bättre då att se om det praktiska fungerar. Och det gjorde i alla fall badkaret. Bra så. Hoppas det finns någon som kan ylla det också om önskemål finns om det.
Kan tänka mig att många var på annan plats idag än på gympan. Det ifna vädret lockade nog.
Kram!

BP sa...

Härligt! Då har du haft tre (nästan) lugna nätter i rad! När hände det senast...
Badkaret ser aningen - mmmhhhhhh, hur ska jag säga, primitivt ut. Jag menar det påminner ju om uppblåsbara badfigurer för barn. Nej, jag ska inte vara elak nu;-)

Paula sa...

Du är duktig som håller i jympapassen även när sommaren stormat in på allvar och folk tänker på helt andra saker...
Det ska vara dig väl unt att ta lite semester även från den aktiviteten. Ibland tänker jag att tänk om alla dessa fiffigheter funnits då jag skulle föda barn, bland annat då badkar. Fast, det hade säkert inte jag fått ta del av i alla fall, min förlossning blev ytterst dramatisk med akut kejsarsnitt. Men jag är säker på att dagens blivande morsor uppskattar det, vatten är helande...och läkande...och smärtstillande,,,och lugnande.
Kram

Znogge sa...

Logistiken behöver verkligen fungera men det är inte alltid så lätt.
Det brukar tunnas ut en del i leden när det gäller aktiviteter vid den här tiden. Skönt att få semester även från den aktiviteten!
Smart med badkar om det nu hjälper...

Kram

Ama de casa sa...

Måste vara ett himla meck, fixande och trixande med den där logistiken.

Skönt med lite ledighet nu va? :-)

Geddfish ♥ sa...

Ha det så skönt på ledigheten! Det var ett konstigt badkar, förresten, men huvudsaken det fungerar.
Tisdagskram!

Ami sa...

Jag kan tänka mig att det kan vara skönt att sitta i badkaret och kanske hänga över kanten när det gör som värst ont.
Härligt att du snart är lite ledig!
Kram