måndag 23 december 2019

Dan före dopparedan

Dan före dopparedan, och jag är ledig! Handlar det sista på Hemköp.

Får ett foto från sonen som just landat i Florida, och har en heldag på Universal studios idag!

Lagar till en Janssons frestelse till knytis i morgon ( gjorde en liten till oss också). Fick tips om Klimakteriehäxans tyrolersallad, så den fixade jag också idag.  Lite städning på det, sen blir det soffan för hela slanten, det är ju uppesittarkvällen ikväll!

7 kommentarer:

Ditte sa...

Så skönt att du är ledig. Behövligt! Tyrolersalladen lagade jag innan vi åkte och den var riktigt god. Kommer att göra den igen.
Vad roligt för sonen med Florida och Universal är ju en upplevelse i sig.
Kram och trevlig kväll.

Åke sa...

Jag kokade ihop senap... vi har också knytkalas imorgon. Jansonen är klar och revbensspjällen kokas nu, jag hör sallathacken går i köket nu. Därefter blir det film. Lycka till på jobbet nu :)

BP sa...

Skönt att du var ledig åtminstone idag. Å så produktiv du har varit:-) Kul att det är så många som testat Klimakteriehäxans tyrolersallad. Den lär bli en aha-upplevelse imorgon.
Skulle inte ha det minsta emot att byta med sonen din;-)

Paula sa...

Lite nostalgi här, var på Universal Studios i Hollywood för många år sen, visste inte att de fanns i Florida också! Åt Jansson ikväll o senare en skinkmacka med AAlborgs Aqvavit, det jag uppskattar mest med julen...maten! Julekram

Anki sa...

Vill önska dig och familjen en GOD JUL!
Kram

Ama de casa sa...

Här blir det också knytis idag, fast det är inte vi som gör Janssonen i år. Däremot har jag påtat ihop en rödbetssallad, påminner lite om den där tyrolersalladen som jag måste testa nån gång också. Älskar kål! :-)

Ha nu en fin julafton och en lugn julaftonsnatt!

GOD JUL!
Kram

Znogge sa...

Önskar dig en riktigt God Jul!

Kram