tisdag 17 december 2019

En dag på MoS

Hade satt klockan på 10, men somnade snabbt om och vaknade strax före tolv. Efter tre nattpass var jag visst trött!
Var orolig för att det skulle vara trångt med mycket folk på MoS, men jag och min man klagade inte, vi var nästan ensamma i butikerna!

...och "juligt" var det i gallerian! 

Man behöver vila mellan julklappsinköpen, så en öl på Oleárys passade bra.

..och hungrig blir man också, då gick vi in på Klang Market och blev mätta.

Vår plastgran i förrådet får ligga kvar där i år, hittade en liten riktig "bordsgran" på hemköp som får räcka i år, ja kanske vi ska sätta i nån julgranskula i den också, riktigt söt är den!


5 kommentarer:

BP sa...

Visste väl att du skulle shoppa loss på MoS:-) Under morgonen och tidig eftermiddag är det lika dött här i Täby Centrum, så ni tajmade besöket väl. Kul att även din man följde med, det hade in min man gjort;-)
Så du har shoppat på Rituals, det gjorde jag också igår.
Dekorationerna i MoS är betydligt mera påkostade än de i Täby, men så har ju MoS tre ägare, varav en ny (Westfield) och Täby bara två, så det fanns uppenbarligen mera pengar att spendera på juldekorationerna i MoS.

Julgranen är minimalistisk och söt. Det räcker så gott med LED-slingan.

Anki sa...

Undviker stora köpcentrum om jag kan ... och då är nog våra största, minimala jämfört med MoS ... skönt att det var hyfsat lugnt med folk när ni var där.
Jättefin liten bordsgran! Jag skulle nog välja några mindre glaskulor i den - inte nödvändigtvis röda och inte mer än tre, fyra stycken ...
Ha en bra dag!
Kram

Ama de casa sa...

Skönt att det var otrångt där i julhandeln :-) Perfekt att det är så nära och att det finns både mat och dryck att tillgå när man behöver kost för att få energi att fortsätta och sen är det ju oerhört viktigt med vätskebalansen ;-)

Vilken supergullig gran! Fast den kunde kanske ha blinkat liite mer hysteriskt... ;-) :-D

Ditte sa...

Visst är det påfallande lugnt på MoS. Undrar hur detta ska bära sig i längden. Men jag klagar inte. Så skönt att inte trängas. Trelvigt med både mat och öl och att inte flänga runt på en massa ställen.
Gillade verkligen er bordsgran. Så fin!
Önskar dig en fin onsdag.
Kram

Mia Halvarsson sa...

Jisses vilka juldekorationer!! Fast visst är det snyggt :) Din lilla gran är så söt, den också, det räcker gott och väl med en sån. Vi avstår pyntad gran i år med tanke på en liten illbatting, Lazzekatten, som ska pilla på allting :D Ha en fin torsdag nu <3