onsdag 11 december 2019

Lunchdate

 Denna natt i soffan halvsittande blev mycket bättre, fick sova nästan hela natten, heeelt underbart! Tack för alla fina kommentarer! Jag hoppas att det börjar vända nu. Någon IW-träning blev det inte ikväll. Istället kom jag iväg in till stan , Vanadisvägen närmare bestämt, där min kompis från Röda Korsets sjuksköterskeutbildning bor, hade jag inte sovit i natt så skulle vi ställa in lunchen. Men det behövde vi inte. Så kul att träffas, det blir långt mellan gångerna, och så mycket vi har att prata om!
En trevlig stund fick vi, och min hosta höll sig i schack, nu ska det väl bara bli bättre? I morgon bitti (hua) så är det dags för årets sista teamtränardag på jobbet, jag räknar med att vara med trots den tidiga timmen! Som avslutning är det tänkt att vi ska äta middag ute. Hoppas på en bra dag.

7 kommentarer:

Ditte sa...

Skönt att hostan är bättre. Hoppas det håller i sig. Och så roligt att du och din väninna kunde ses.
Hoppas det blir en bra teamträningsdag i morgon.
Och hostfri.
Kram

BP sa...

Äntligen - att hostan verkar ge med sig och att du kunde träffa kompisen igen. Det enda du glömde var att skriva vad det var för soppa. De lilla jag ser av den var mums:-)
Teamträning och sedan middag ute! Bra att NKS åtminstone inte sparar in på teamträningen, men de lär knappast betala middagen. Läste i tidningen att NKS har haft mage att ställa in jullunchen för alla anställda p g a den ansträngda ekonomin. Helt otroligt! Men politikerna åt såklart sin jullunch igår. Ibland tror man inte sina ögon...
Önskar dig en givande dag imorgon och en toppen middag!

Znogge sa...

Så skönt att du fick sova bättre och och hostan har avtagit lite. Är man förkyld eller hostar så är det verkligen en tillgång att ha ställbara sängar.

Hoppas att du är pigg och vaken nu och att det blir en intressant och givande dag.

Kram

Ama de casa sa...

Vad skönt att hostan har gett med sig och att du kunde sova gott nästan hela natten. Hoppas du fick en lika bra sömn inatt så du orkar med teamträningen (som kommer väldigt ofta tycker jag...).

Härligt med en lunchdate också! :-)

Geddfish ♥ sa...

Skönt att du är något bättre, går åt rätt håll! Lycka till med teamträningen, som väl är i full gång, nog så viktig.
Härligt med lunchdate och önskar dig fortsatt fin torsdag. Kram!

Anki sa...

Så skönt att du fick sova hyfsat bra i alla fall - hoppas det gick lika bra i natten tills idag också och att teamträningen funkade bra.
Kram

Ami sa...

Så härligt att du inte behövde ställa in den trevliga lunchen. Och jätteskönt att hostan är något bättre. Jag har fått samma åkomma som dig....får det lite nu och då och har alltid fått höra att det är luftrörskatarr. Har också suttit i fåtöljen ett par nätter :(
Kram och krya på dig!