söndag 29 december 2019

Sista skyltsöndagen för i år

 Det blir ett stående blogginlägg från köket där jag kokar mina ägg till nattens jobb. Skall strax iväg och överraska svägerskan som fyller år idag, försökte byta bort denna natt på jobbet, men det var ingen som nappade, men en timme kan jag fira svägerskan innan jag måste till jobbet!

 Jag vill inte missa BP:s fint förvaltade skyltsöndag, men skyltarna kommer från nätet!
Hoppas ni får skratta lite !

Fast visst är det kul att göra människor glada va?

Ja, det är nog svårare att fylla upp personalen på en avdelning än att få en drake! 

Slutar med en bild av min amaryllis som nu står i full blom!

10 kommentarer:

BP sa...

Så gulligt av dig att du tog dig tid att lägga upp en Skyltsöndag, årets sista:-)

Skrattade gott åt bananens olika dödsorsaker och den med de tre vise männen. Sedan ligger det nåt i att "take it or leave it" faktiskt. Visst är det roligt att göra människor glada, men jag gillar att vara "konstig";-)

Synd att du inte kunde byta bort natten, men bra att du hinner åtminstone med en timme hos svägerskan.

Önskar dig en lugn och dräglig natt!

BP sa...

Me again: Glömde ju helt att tacka dig för din roliga skyltmix och länken!

znogge sa...

Snyggt skyltat som vanligt! Bananens dödsorsaker var klockren. I dag lärde jag mig dessutom att blivante tatuerare övar sig på bananer. Oskalade då så klart ;-)

Kram och god kväll!

Geddfish ♥ sa...

Haha, roliga allihop! Snyggt skyltat! En gång i tiden skrev jag ett inlägg om Skala banan. Det fick supermånga besökare, fattade aldrig varför.
Kram!

Paula sa...

Lika roliga skyltar som vanligt hos dig, spelar ingen roll var du hittar dem! Banandöden var skitkul ju, och sköterskeskylten var ju egentligen så sorglig, fast med humor.
Gott slut och gott nytt år önskar jag dig, med en massa nya medarbetare, lugnare arbetspass och i övrigt ett kärleksfullt och friskt år!

Ditte sa...

Bra jobbat här med skyltar! Roliga allihop. Och så fint du fick till det. Glada skratt här i soffan från mig. Men jag ser även lite allvar bakom den näst sista.
Verkligen synd att ingen ville ersätta dig i natt så du kunnat fira rejält. Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram

Ditte sa...

Glömde! Så vacker din amaryllis är!

Ama de casa sa...

Haha! Skrattade rakt ut åt damerna, Anders var inte alls lika road, undrar varför? ;-)
Du är verkligen en fena på att hitta roliga skyltar på nätet! Nu vet jag dessutom orsaken till att jag inte tränar - jag är helt enkelt mån om bananernas välbefinnande! :-D

Synd att du inte kunde byta, men hoppas i alla fall att natten var lugn!

Mias Mix sa...

Ja hur många bananer har inte blivit ihjälklämda i träningsväskan :) Och en fullbemannad vård är nog omöjlig att få i dagens Sverige, tyvärr.
Jättefin amaryllis. Hade en som blommade innan vi åkte och så en som precis blommat nu, kastade den igår.
Härligt att få bilder från Florida, värmande bilder på flera sätt! Kul att filmen var bra, den vill jag se. Älskar Tomas Ledins musik. Och jag tycker du ska ge Sagan om Ringen en chans. Riktigt bra faktiskt. Vi kollade ihop med sonen som kan varenda film utantill och det var bra för då kunde man fråga om det var något vi inte förstod.
Gott Slut och ett riktigt Gott Nytt År! Kram

Mias Mix sa...

Glömde svara om Lanzarote, jag gillar det där steniga karga landskapet. Kanske inte vackert, men häftigt. Och det var precis lagom varmt för oss som var sjuka och reste med gamlingar och småbarn, ca 20 grader i skuggan. Sol hela veckan!