måndag 30 december 2019

Måndagsfeeling

Fick se ännu en fin julgran , denna gång hemma hos svägerskans dotter där överraskningsfesten skulle gå av stapeln igår.

Men visst hade hon sina aningar, fina svägerskan som dagarna innan nyår fyller hela 65 år! Men någon pension tänker hon nog inte gå i ännu.Över oss alla vakade fina katten. Jag drog vidare till jobbet och fick tillsammans med bm.studenten och min uska hjälpa till vid två förlossningar i natt, de sista jag hjälper till världen detta år.

Mina topp inlägg på instagram detta år skrattar jag lite åt, det är ju mest mina eurovision bilder från Tel Aviv och melodifestivalen i Lidköping!

Ljuvligt skönt att komma hem i morse och veta att jag nu är ledig i tre hela nätter och inte behöver fira in det nya året på jobbet, det räcker med att ha jobbat julafton och juldagen!
Nämnde lite försiktigt för maken i morse att det vore ju trevligt att mjukstarta  inför nyår med lite gott bubbel ikväll, och han tog mej på orden! 

7 kommentarer:

Ditte sa...

Fint att du hann komma med en liten stund för att uppvakta din svägerska. Och varför gå i pension om man inte vill. Katten ser ut att ha bra koll på er- Så söt!
Jätteroligt med dina "bästa" bilder från 2019. Fart, fläkt och musik. Härligt! Skönt nu att du är ledig över nyår. Perfekt att starta med lite bubbel för att börja tänka på 2020-
Kram!

BP sa...

Måste verkligen kännas hur skönt som helst att inte behöva jobba över Nyår. Du som gillar festa och partaja hade ju inte haft speciellt roligt på jobbet om man säger så.
Å varför är jag inte ett dugg förvånad över att din topplista på Instagram består av bilder från Tel Aviv och melodifestivalen i Lidköping.
Å din man vet då absolut vad som är bäst för honom;-)
Njut av ledigheten nu!

Klimakteriehäxan sa...

Undrar hur många barn du "fått" i år? Självklart var du värd finaste bubblorna!

znogge sa...

Så skönt för dig att vara ledig några dagar nu. Det är du väl värd.

Kram och gott slut!

Mia Halvarsson sa...

Kul att komma på fest men skönt nu då att du får vara ledig över helgen, det är du värd :) Kissen verkar väldigt nyfiken där den kikar fram, vill ju vara med på ett hörn!
Är lite nyfiken på ditt "mello-intresse"....tänk bara, att åka till Tel Aviv! WOW!!! Det säger en del :)
Så hoppas jag nu att du får en fin avslutning på det här året och decenniet med mer bubbel! GOTT NYTT ÅR!!!

Ama de casa sa...

Du har verkligen en förstående man som fattade den "hårfina" piken :-D Jättegulligt av honom :-)
Härliga bästa-bilder!
Skönt att du slipper jobba nyårsnatten - ha nu ett riktigt Gott Nytt År!

nbde2020 sa...

fake rolex
replica uhren

rolex replica
replica watches
fake rolex
replica uhren

rolex submariner replica
vendo imitazioni rolex uguali