onsdag 18 augusti 2021

Back to work

I natt är det dags...jag ska prova att jobba igen! Men, inte alls på den stressiga förlossningsavdelningen, utan jag ska gå på vår lilla BB-avdelning som ligger en bra bit bort från vår förlossning. Dit kommer de mest friska kvinnorna som just fött barn och får sin eftervård innan de går hem. Jag ska t.o.m få ett introduktionspass i natt, det kan behövas då jag inte jobbat på BB på 20 år! Bilden visar två ammande kvinnor, lite talande bild då det blir en hel del amning på BB!

 Wish me luck!

Vaknade utan huvudvärk idag, hurra! Å ett härligt minne från vårt hotell på Zakynthos dit vi varit ett par gånger, tror denna bild var från 2013.

Orsakullan undrar idag : 

  1. I höstens tecken…
  2. ...så är nu långbyxorna på ,och strumpor och skor...

8 kommentarer:

BP sa...

Jamen! Stort GRATTIS till "nygamla" jobbet. Håller tummarna att du klarar av jobbet på BB och viktigast av allt att du trivs med de nya arbetsuppgifterna.
13 grader - klart långbyxorna och strumporna kom på redan i söndags faktiskt för min del.
Önskar dig en toppen natt:-)

Geddfish ♥ sa...

Härligt att du får testa på att jobba på en mindre avdelning, på ett riktigt BB. Blir guld värt, tror jag!
Önskar dig lycka till!
Stor kram!

znogge sa...

Men så bra att du kan få vara på BB i stället. Jag kan tänka mig att det är en mycket lugnare miljö. Skönt med en introduktion och jag hoppas att ditt första pass ska gå bra.

Kram

Ditte sa...

Skönt att huvudvärken är borta- Ett gott tecken.
Önskar dig lycka till och visst blir detta bra.
Varm kram

Paula Merio sa...

Jag tror det kommer att passa dig ypperligt att få lite lugnare miljö. Visst, det är inte lika dramatiskt och spännande, men det tror jag du kanske inte behöver just nu! Lycka till!

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS till dina nya arbetsuppgifter! Hoppas - och är övertygad om - att övergången kommer att gå alldeles galant :-)

Här är hösten långt borta. Långbyxorna är kvar hemma i garderoben precis som alla långärmade plagg. När det är närmare 40 grader i skuggan på dagarna behövs inga varma kläder :-)

Eva sa...

Lycka till!!

Ami sa...

Jag håller tummarna att det gå bra!
Kram