lördag 21 augusti 2021

Födelsedagsfirande

Dagen började inte så bra. Efter en orolig natt med lite sömn så åkte jag iväg i morse med Molly till Vallentuna och ett för mej nytt kattpensionat. Vi ska ju i morgon iväg på en kryssning, och jag trodde att jag redan idag hade bokat plats åt Molly på ett kattpensionat, kollade in flera pensionat, och de hade lite olika tider då man kunde lämna katten, därför vet jag att det blev lite förvirrande. Där stod jag alltså vid Solgläntans kattpensionat, och inte en människa i sikte, Kollade igen på mitt bekräftelsemail och ser att det är först i morgon bitti som jag har en tid att lämna Molly där! Så jag och Molly åkte hem igen. Tur att hon verkar gilla att åka bil i alla fall!
Intog en sen frukost på balkongen, sen blev det vila och en promenad innan kvällens aktiviteter.
Ikväll hade vi bokat bord på Bistro Bestick för att fira yngsta sonens födelsedag, han fyllde ju redan den 1 augusti. Åt den goda fröyalaxen till förrätt, och varmrätten på bild som jag åt var helt gudomlig!!!


Lättrökt lammrostbiff - 290 kr

grön sparris, kantarell, jordärtskocka, sommarsmör

 

Vi fick en sån trevlig kväll på restaurangen, god mat och trevligt sällskap! Nöjda och glada kom vi hem och ser en fantastisk fullmåne, som tyvärr inte får rättvisa på bild.

Orsakullan undrar idag : 

  1. Alla pensionärers dag idag, firar du?
  2. ....det kunde vi ju lägga till och fira ikväll, jag och maken närmar ju oss det med stormsteg!

4 kommentarer:

Ama de casa sa...

Snopet med kattpensionatet där, hoppas lämningen går som smort idag och att ni sen kommer iväg på en härlig kryssning! Blev allt lite avis där. Avis, men absolut inte missunnsam!

Härligt firande också :-)

Ha det toppenbra nu!

Ditte sa...

Lätt hänt att ta fel på dag . Men sånt händer. Skönt att du kunde vila lite på dagen för det är ju mycket nu som är nytt för dig på jobbet som tar extra på krafterna.
Vilken trevlig och god kväll det blev . Fint när både mat och annat blir lyckat.
Önskar er en jättefin tur norrut. Är med er i tankarna.
Kram

Znogge sa...

Snopet med kattpensionatet där men det är sådant som händer.
Vilket trevligt firande det blev och så god mat ni kunde njuta av. Nu är lamm inget för mig men jag vet att många tycker det är otroligt gott.

Kram och god söndag!

BP sa...

Det var väl en aningen onödig resa... Det är ju en bit att åka till Vallentuna. Det kattdagiset har jag faktiskt hört talas om. Det har ett väldigt gott rykte.
Å maten - den ser gudomligt god ut:-)

PS. Såg också fullmånen, men vis av erfarenhet att min lilla kamera inte klarar bilder i mörker så lät jag bli att fota. DS.