lördag 2 juli 2022

Gräddö

Idag tog vi en tur till Gräddö, vi hade ingen aning om att det var Rådmansödagen med massor av folk, utförsäljning av prylar….
 
Polisbåt till alla barns förtjusning som man fick besöka…min man blev som ni ser här nedanför väldigt intresserad av denna båt, men han gick aldrig ombord.


Rosorna i kvällsljus, de är så vackra nu. Kunde sitta ute och grilla ikväll också, vi fick lite regn på oss när vi var vid Gräddö, men vid vår stugan kom inget regn idag. Underbart att få njuta av den lilla familjen och Samuel som nu känner igen oss och skrattar sitt finaste leende mot både farmor och farfar, såå mysigt! 
Farfar och jag har bytt sängplatser tillfälligt, vi sover i gäststugan så lilla familjen få rå sig själva i den större stugan. Kvällsljuset alldeles nyss strax före midnatt är så vackert! 


6 kommentarer:

znogge sa...

Vilken bra och mysig dag. Så praktiskt att ni kan sova i den lilla stugan så kan alla rå sig själv.

Kram

Ditte sa...

Vilken lyckad dag! Och extra roligt att Samuel med föräldrar är på besök. Inte minst också att han känner igen er.
Himla tur också att solen var tillbaka på kvällen och alltid skönt att sitta ute i den fina kvällen.
Njut och ha det fortsatt bra.
Kram

Anonym sa...

Bra att ha en lillstugan. Så slipper man trängas. Gissar att matlagning sker gemensamt.
Så roligt när Samuel känner igen farmor och farfar. Härliga ögonblick . Och så fint att gå vara "viktig" igen, för det blir man ju för sina barnbarn.
Vackra rosor! Och roligt med en utflykt! Kram

Anonym sa...

Anna-Lena....ja, nu vet du väl att det är jag som alltid blir anonym hos dej... och i mina egna svar på kommentarer Hos flera andra som har Blogger går "femfemman " in ...med eller utan att jag behöver klicka på en massa bildrutor...med cyklar, skorstenar, trafikljus mm...för att komma vidare. Undrar varför det blir så olika... Tokigt är det!

BP sa...

Skoj med en lyckad utflykt och en nästan regnfri dag. Ja, regna får det gärna göra för min del, men då under natten. "Belysningen" på rosorna är magisk:-)

Paula sa...

Glömde säga att det var en underbar stol du fixade till Samuel, trodde först att det var en gåstol, men det är en stol med en massa aktivitetsleksaker.
Skönt att ha två stugor på tomten, så slipper man trängas! Kram