lördag 10 december 2022

Jobbhelg och Nobeldag

På min väg ut från BB i morse så såg jag denna text, ja jag vet att den skulle platsa bra i morgondagens skyltsöndag, men i brist på "bloggbilder" idag, så får det bli denna skylt. Kändes gott med de orden att ta med hem i morse. Sovdag idag efter en lagom natt, "tack vare" personalbrist så var rum stängda i natt, det går mycket sjukdom bland personalen nu!

Orsakullan undrar : 

  1. Nobeldagen, vilket pris intresserar just dig?
  2. ... medicinpriset är något extra tycker jag ( dock är det ofta svårt att förstå vad de forskat fram- även i år!) HÄR kan ni läsa om årets medicinpris, och det är alltid kul att se vem som får litteraturpriset, oftast författare jag inte känner till...
  3. Nu laddar jag för natt nr 2....

 

8 kommentarer:

znogge sa...

Hoppas att den kommande arbetsnatten blir dräglig.
Medicinpriset är viktigt och litteraturpriset intressant. Sedan begriper jag långtifrån allt när det gäller medicinpriset.

Kram

femfemman sa...

De som för utvecklingen framåt, alla våra forskare. Värda all beundran.
Fast naturligtvis är ni barnmorskor allra bäst! Kram

Anna i Portugal sa...

Hänger dåligt med i nobelpristagare faktiskt. Hela nobel brukar passera förbi mig helt och hållet faktiskt. Hoppas du får en bra natt i natt.

BP sa...

Du och dina kollegor ÄR bäst, så är det bara:-)
Nobelpriser har jag svårt för. För det första förstår jag inte varför de får priset, då jag inte hajar vad deras forskning går ut på. För det andra har jag heller aldrig hört talas om pristagarna. Det gäller även litteraturpriset. Då måste man heta Klimakteriehäxan för att känna igen pristagarna i litteratur...

Ja en dräglig andra natt!

PS. Gissar att din man kände som jag ikväll - "inte det här VM:et heller". Men himla kul med skrällen Marocko. Man kan ju hoppas på ett mirakel där att Marocko slår storebror, men jag tror inte det,,, DS.

BP sa...

Svar: Det spelar ingen roll om din man jobbar imorgon eller inte. Ingen match. Första semifinalen går på tisdag klockan 20:00. Andra semin på onsdag samma tid. Sedan är det bronsmatch på lördag och final på söndag. Så jag hoppas att han kan byta bort eventuella pass då.

Ditte sa...

Roligt med detta budskap på tavlan. Ni behöver all uppmuntran ni kan få.
Förstår att ni får jobba hårt nu med många borta och rum stängda.
Har idag sett både prisutdelningen och i kväll festen. Roligt tycker jag. Tycker också medicin/fysiologipriset är spännande. Och i år även det i kemi och litteratur.
Önskar dig en ok jobbnatt.
Kram

Guldkryckan sa...

Är ju riktigt dålig på det där med pristagare, men visst är medicin där intressant.
Mycket sjukdom hos oss också, det hör väl till årstiden, antar jag i all min okunskap.

Ha en jättefin advent.

Åke sa...

Vilken uppmuntrade skylt att få läsa, ta åt dig nu :) Pristagare hoppar jag över tack. Men en fortsatt trevlig 3:e advent :)