onsdag 28 december 2022

Onsdagsmix

Dagens bilder på "Killen"...
Han är en stor och väldigt kelen katt, helt ljuvlig!
 


Idag har jag fortsatt med mitt jympapass....inte lätt att få till tiden, BPM och den musik jag vill ha, sen ska det bli rörelser till detta också, puh!
Ut och få luft och lyssna på jympaprogrammet och inser att jag måste byta ut en del musik!
När min man kom hem från jobbet så tyckte han att vi skulle fira nyårsafton lite i förskott, jag ska ju jobba på självaste nyårsafton, så ja, varför inte! Vi gjorde det enkelt för oss och bokade ett bord på Restaurang Drama på MoS . 


Mycket folk, och som vanligt spelar de musik, men kors i taket..inte en sån hög ljudnivå, vare sig på musiken eller på de andra gästerna, behövde inte ens koppla på den lilla mikrofonen på min man , jag hörde honom bra ändå!  Vi njöt av lite löjrom till förrätt.
Fjällrödingen med tillbehör smakade mycket gott! Så skönt med gångavstånd hem sen , trots nederbörd, snö eller om det var snöblandat regn...en fin onsdag helt enkelt!

Orsakullan undrar : 
  1. Det gick då alldeles för sakta…
  2. ...vintern brukar kännas alltför lång!

10 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Killen är så himla fin! Och vilken kille din man är som bjuder ut er båda på nyårsmiddag lite i förtid men jobbar du så jobbar du. Ser väldigt gott ut allting.
Jag har i tiderna varit ledare i vattengymnastik för cancerpatienter och det krävdes en hel del förberedelser, precis så där som du håller på, med att få musiken att fungera ihop med rörelserna. Bra gick det ända tills de i bassängen brast ut i skratt. Jag hade bl.a. valt en låt som heter Killing me softly. Så fånig jag kände mig men jag blev förlåten på direkten för låten var bra att gymnastisera till. Och humor fanns det hur mycket som helst.

Kram

Ditte sa...

"Killen" är verkligen fin och han ser ut att trivas så bra hos er.
Ja, att få ihop ett bra jympapass med rörelser och musik är svårt och verkligen en utmaning. Tar ju verkligen mycket tid. Men du är ju en bra bit på väg.
Åh, vilken god idé maken kom med att ni skulle fira lite i förskott. Så trevligt och det såg väldig gott ut.
Läste Karins kommentar ovan om hennes val av låt. Kunde inte låta bli att skratta-
Kram

Klimakteriehäxan sa...

Smart att inte missa nyårskalaset, gör väl inte något att fira i förskott!
Din katt är riktigt fin.

BP sa...

Då hade jag rätt. Kan ju ingenting om katter men Killen såg så stor ut på bilderna du la upp. Kul att jag inte är helt borta där. Han är väldigt charmig och ser på dig med så mycket tillit i blicken.

Sedan tycker jag att du har världens bästa man! Den killen är obetalbar, så är det bara. Så smart av honom att fira nyår i förskott, då du jobbar. Han kanske måste jobba han också...

Maten såg gudomligt god ut:-)

Å vad gäller Orsakullans fråga så skrev vi identiska svar.

PS. Här var det torrt och fint till cirka klockan 10. På Söder hade de snöat rejält. Sedan kom snön också hit. Sandningsbilarna gick i skytteltrafik, så det måste ha varit rejält halt ute. Å nu töar det -bra där:-)

Anna i Portugal sa...

Det ser väldigt gott ut och så härligt att volymen på både folk o musik var låg. Det måste vara jättesvårt att få ihop musik och rörelser till programmet, imponerad av ditt arbete där. Jag försöker samla bra danslåtar i en spellista och har inte alls fått ihop så många som jag önskar. De värsta vintermånaderna är kvar... så jag kan förstå att du tycker det går för sakta, men det blir i alla fall ljusare. Trevlig torsdag!

femfemman sa...

Fin katt!
Håller med. Vintern går för sakta.
Låter gott! Äta ute är alltid trevligt. Utom notan då ..
Bor man som vi bor, så är det lunchute som gäller. Funkar det oxå. Kram

Hannas krypin sa...

Så fin katten är! Kan tänka mig att det är lite klurigt att få till alla rörelser till passet. Maten ser fantastiskt god ut.

Znogge sa...

Så fin killen är och så mysigt med kattsällskap.
Vilket trevligt initiativ av maken din att ni fick firat i förskott. Skönt dessutom att musiken var lagom.

Kram

Ami sa...

Han är ju för söt, killen! Och vilken mysig kväll ni fick.
Kram

Guldkryckan sa...

Fira kan man ju göra när som helst egentligen, bra tanke där.
Fina katten där, kan aldrig få nog av kattbilder, de är ju bara såååå fina. :)

Ha en underbar torsdag.