onsdag 7 december 2022

Onsdagsmix

Så var natt nr 2 gjord och sov gott och länge idag. Trots lite snuva så åkte jag i alla fall till F&S för att leda mitt IW Soft pass, och det kändes skapligt bra. På F&S stod denna gran...
 
...tittade lite närmare på vad som hängde i granen, och kan bara hålla med, finns inget skönare att känna euforin i kroppen efter lite träning, så kan man röra på sig så ska man inte "lägga av".

Orsakullan undrar idag : 

  1. 7. Till jul bakar jag…
  2. ...tyvärr är jag ingen som bakar speciellt mycket, är glad att jag fått ihop en sats lussekatter, de blev väldigt goda!

5 kommentarer:

znogge sa...

Nej lägga av ska man inte göra för all rörelse som blir av är bättre än ingen.
Jag ska baka en omgång saffransskorpor till och kanske saffransbullar med mandelmassa. Fast jag väntar lite. På förekommen anledning får man väl säga ;-)

Kram och god kväll!

Ditte sa...

Skönt att det blev en ok natt på jobbet.
Och visst är det bra att röra på sig. Uppmuntrande ord är just det som kan behövas. Både skriftligt och i träningsgrupp.
Tycker du jobbat på bra med Saffransbrödet. För egen del blir det "Annas pepparkakor". Kanske en mjuk pepparkaka. Men den kan jag göra när som under året.
Kram

BP sa...

Då har du återgått till det normala normala, inte det nya normala. Vad jag syftar på att man faktiskt tränade och/eller gick till jobbet när man var förkyld förr i tiden. Bra gjort!

Gillar "julmärket" Lägg aldrig av. En bra uppmuntran, speciellt nu när det är som mörkast och tråkigast.

Nej, baka överlåter jag till experterna. Men stor applåd till dig och din stora sats med lussekatter. Det måste ha doftat ljuvligt i er lägenhet:-)

Äventyret framtiden sa...

Nej, man ska inte lägga av, om man kan låta bli. Rörelsen är så viktig för att kunna hålla rörelsen.
Skönt att du känner dig så frisk igen att du orkar leda ett träningspass.

Ha en skön lussekattsvecka!
Kram

Anna i Portugal sa...

Håller med, rörelse är underbart! Påverkar sinnet hela dagen. Lussekatter är så gott (har dock aldrig bakat glutenfria, så de jag gör är bara för Roger). Jag gör chokladkolakakor på glutenfritt mjöl till mig. Annars så njuter jag gärna av egen marsipan i juletid.