torsdag 29 december 2022

Mandomsprovet


 Vilken dag! Blev lite stressigt då jag först skulle till frissan i Kungsängen, sen direkt vidare till stan för att gå och se "Mandomsprovet" på Stockholms Stadsteater. Tyvärr blev min schlagerkompis, som har fixat biljetterna sjuk, så jag blev så glad att bloggkompisen Ditte kunde följa med ikväll med kort varsel!
...och vilken föreställning vi fick se, fantastisk bra, trots att jag inte hörde allt de sa på scenen ( jodå, de hade t-slinga, men det var svårt ändå)

Vilka skådespelarprestationer!! Blev nog mest imponerad av han som har huvudrollen ( som Dustin Hoffman gör i filmen) vilken kille!  Sen har vi förstås Mrs Robinson, som spelas av Marie Richardsson.

Efter föreställningen kunde vi inte bara åka hem, vi gick till skybaren på Scandic hotell och tog ett glas vin, sååå trevligt att träffa Ditte, tack snälla du som kunde följa med , med så kort varsel! Verkligen ingen tråktorsdag idag! 8 kommentarer:

femfemman sa...

Kul att se er båda på samma bild. Och fint att ha en "kulturvän" att höra av sig till, på nära håll.
Finns så mycket man vill se på era scener i huvudstaden. Får bara se till att få tummen ur... Ha det gott! //Anna-Lena

Äventyret framtiden sa...

En så fin bild av dig och Ditte och härligt att hon kunde komma med kort varsel. Fina foton !
Tråktorsdag blev det verkligen inte, det syns på långt håll!

Ha en fin fredag, den sista för i år!
Kram

Anna i Portugal sa...

Det är bra kompisar det som ställer upp på det viset! Hoppas den andra kompisen kryar på sig snabbt. Nog ser ni ut att ha haft en rolig kväll, inget tråkigt där. Marie Rickardsson är en grym skådis tycker jag.

Ditte sa...

Stort tack! En jättetrevlig och rolig kväll och en fantastisk föreställning av Mandomsprovet. Och ett gott avslut på kvällen blev det ju också.
Så fina bilder du fick!
Vram kram

Znogge sa...

Vilken härlig och trevlig kväll det blev på alla vis. Så bra att Ditte kunde rycka ut med kort varsel när din väninna blev sjuk.

Kram och god fredag!

Guldkryckan sa...

Trevligt med bra sällskap av den kalibern, ett glas vin efteråt är ju nästan obligatoriskt. ;)
Lite synd att du inte kunde höra allt, har själv samma problem ibland men det är väl bara att bita ihop och se till helheten istället.

Ha en fin kväll nu.

LillaSyster sa...

Så bra det blev ♡

BP sa...

Härligt att läsa att ni hade en riktigt bra helkväll. Ditte är nog inte svårflörtad vad gäller kulturella upplevelser. Så du valde helt rätt kompis:-)

Er selfie/groupie är helt suverän. Vilka snyggingar ni är:-)