torsdag 26 januari 2023

Plötsligt händer det!

Nåja, vi får väl se vad dessa Triss-lotter har i sitt sköte. MEN, faktum är att vi har inte bara fått godis som tack från arbetsgivaren, de vill ju att vi gärna stannar kvar...så vi som inte har sagt upp oss ( och går till den nya kliniken på S:t Görans sjukhus t.ex ) får en extra lön nu i januari som "kvarstannandebonus", och det tackar man ju inte nej till! Långt ifrån en tråktorsdag idag när lönen kom alltså!

Orsakullan undrar idag : 

  1. Jag har aldrig…
  2. ..."vart på snusen, aldrig rökat en cigarr,  hallejuja"
  3. ..tänker direkt på den snapsvisan som vi sjöng tillsammans med KTH studenterna när jag gick på Röda Korsets sjuksköterskeskola när det begav sig en gång i tiden! https://www.sanghafte.se/dryckesvisor/snapsvisor/jag-har-aldrig-vart-pa-snusen/

 

8 kommentarer:

znogge sa...

Klokt där av arbetsgivaren! De måste vara rädda om sin personal och insåg att något behövdes göras. Den extra bonusen är ni verkligen väl värda!

Kram och god kväll!

femfemman sa...

Då blir man ju glad. Och klokt tänkt av arbetsgivaren.
Cigarr... jo jag har testat. Men det var inte gott! Kram

BP sa...

Visste inte att de var "flykt till St. Görans på G från NKS. Men nu vet jag det också. Att du valde att stanna kvar på NKS är ju ganska logiskt. Jag menar du bor nära och får nu jobba på en betydligt lugnare avdelning än förut. MEN med detta sagt, så är du mera än värd den extra lönen.
Bra med detta incitament från NKS ledning. Äntligen tycker jag. Det finns hopp med andra ord. Nu kommer de kanske också höja era löner.
Stort GRATTIS till den dubbla lönen! Hoppas du gör nåt riktigt roligt med pengarna:-)

Ditte sa...

Grattis! Vad roligt! Fint att det ämtligen gick att trolla fram pengar. Men kanske NKS har vunnit på lotto . Alltså kan det finnas hopp. Nu kanske de också kan ta tag i arbetsmiljön-
Kram!

Anna i Portugal sa...

Vad glad jag blir att det visas uppskattning till er som stannar. Hoppas lönen kommer till trevlig användning och att ni vinner extra på lotterna!

Guldkryckan sa...

STOOORT grattis till dubbel lön, det borde ni få oftare, absolut.
Aldrig varit på snusen, jag gratulerar.

Ha nu en jättefin fredag, spendera lite av din dubbla lön på krogen. ;)

Ha en fin afton.

Annika sa...

Ja, de kan gott ge er det och SÅ mkt mer!!
De ska vara mkt rädda om er. NI är verkligen jordens salt!
UPP med lönerna nu!!
Kramar och trevlig helg!!

Paula sa...

Jag har nog tappat bort mig bland turerna kring barnmorskorna i Stockholm! Men okej, det blir en ny mottagning på St Eriks, o nu nyper de en del av dina kolleger dit? Jag fattar, och du har inte sagt upp dig och därför fått bonus? Okej då fattar jag det också, grattis, alltid nåt! Kommer säkert väl till pass...
Samma barnmorskeproblem finns här i Dalarna, Mora BB stängde för några år sedan och det divideras om de ska öppna upp igen, men tror inte det blir så.
Kram