lördag 28 januari 2023

Trött tröttare tröttast


 Nej, att sova på natten verkar inte vara min melodi, kunde inte sova i natt förrän framåt halv fem tiden i morse. Så idag har det inte blivit mycket gjort, sov en stund på eftermiddagen, men är fortfarande väldigt trött.  Lilla familjen har tagit en sista minuten resa med svärdotterns familj till Mexico, fick denna bild i natt från deras första middag på resorten.  Jag skulle inte ha något emot att vara där, inte minst att få njuta av Samuel i två veckor!


10 kommentarer:

BP sa...

Avis moi - inte ett dugg;-) Den buffén med de skulpterade frukterna får mig bara att dregla. Gissar du instämmer.
Jobbar man skift som du gör får man nog sömnproblem på köpet. Minns att du berättade att du knaprade några insomningstabletter förut. Kanske dags igen...

LillaSyster sa...

Vilka skulpturer ♡
Jobbigt att ständigt vända och vända tillbaka på dygnet.

Anna i Portugal sa...

Jag jobbade som nattportier ett tag för många år sedan. Jag klarade inte av det. Somnade på jobbet... Att vända dygnet så funkar ju fint för vissa, men alla är inte gjorda för det helt klart. hoppas du får ordning på nattsömnen.

Klimakteriehäxan sa...

Tänk att kökspersonalen tar sig tid att göra skulpturer av frukten - de blir ju jättefina!
Det där med dåliga sovnätter, det är jag väl bekant med fast jag inte kan skylla på jobb på udda tider. Skitjobbigt är det, även om man har "ledigt".
Hoppas du sover bättre i natt!

Ditte sa...

Förstår att du är avis! Men kanske kan ni senare göra något tillsammans. Och trevligt att "gänget" kom iväg.Fantastiskt fina fruktskulpturer och allt detta för gästernas skull.
Men visst är det kämpigt att du inte kan sova.Det är verkligen tufft för kroppen med nattjobb-
Önskar dig nu en bättre natt .
Kram

femfemman sa...

Låter väldigt jobbigt ! Tänker att man behöver lite snällare arbetstider då man lämnat ungdomen bakom sej. Du är riktigt tuff mot dej själv. Hoppas att du är återhämtade idag. Två veckors ledighet, bara så där...!! Inte illa! Kram

Znogge sa...

Så härligt med en resa för den lilla familjen så jag kan förstå att du gärna hade hängt med.
Hoppas nattsömnen rättar till sig för den är ju så viktig.

Kram och god söndag!

Guldkryckan sa...

Minns hur det kunde vara när jag arbetade på nätterna, ibland knasade sömnen till sig ordentligt.

Mexiko har jag aldrig besökt men det ska vara fint har jag hört från vänner som varit där, förutom alla amerikaner som åker dit endast för att vara dryga mot alla Mexikaner. ;)

Ha en fin söndag nu.

Jossu sa...

Nu blev man allt bra avundsjuk. Tänk- sol, bad, sovmornar och mat som står redo och bara väntar på en.

Paula sa...

O jäklars, Mexico av alla ställen, inte illa! Visste inte att det gick charterresor dit ens...De verkar vara duktiga på fruktkonst, är det kanske vid hotellets frukostservering , wow säger jag bara!