söndag 29 januari 2023

Skyltsöndag

Anna var nyfiken på min musiklista till mitt jympapass, så här kommer den! 
 

..och så ett smakprov på mina streckgubbar....
Apropå musik så är det snart dags för Melodifestivalen ,som väl ska pigga upp mej ! Hittade detta foto på facebook,  deltagarna i Melodifestivalens final året 1980, visst känner ni väl igen de flesta? Visst minns ni vem som vann? 

BP:s roliga skyltsöndag idag, och mina skyltar kommer från nätet....

Se där ja!Dit vill vi inte...
Nej, nån Lorte fe finns inte....
..och en smart evakueringsplan!

Sovit bättre i natt, dock som vanligt vaknade jag kl 04, och får ta (mera) piller till hjälp för att somna om igen. Ingen klocka på ringning, bara att gilla läget och få sova ut, då mår jag så mycket bättre!

Orsakullans frågor : 
  1. 28. Hemtjänstens dag, berätta om dina erfarenheter kring ämnet.
  2. Min pappa hade hjälp av hemtjänsten ett tag , och på slutet innan han flyttade till ett äldreboende så var han mest förtjust i ett par tvillingar som jobbade där, han ville bara att de två skulle hjälpa honom.  SÅ tacksam att hemtjänsten finns!
  3. 29. I hemlighet så…
  4. ...börjar jag planera/fundera lite på sommarsemestern...8 kommentarer:

Åke sa...

Men vad roligt att se Liza Öhman här, (jag skrev inte alltför länge sedan till henne) undra hur många hon doat åt? Lasse Lindbom en genialisk artist. Och vem glömmer inte Kenta med just idag är jag stark? Ted var väl sisådär... Växeln hallå blev väl en landsplåga... sedan har vi väl en blek blondin där på höger sida... men låten mins jag inte. Men just nu! klingar fortfarande i mina öron. Den spelar han på alla sina uppträdanden. Startfältet var bra.

BP sa...

Beundrar dig att du lyckas sätta ihop ett gympaprogram med såååååå många olika låtar. Helt otroligt. Kände igen fyra sångare, och personerna på bilden från 1980 säger mig precis ingenting. Ja, jag vet att det är illa;-)
MrP OOP på en Mini Cooper - hahaha:-) Även de andra skyltarna är så himla roliga:-) Å sista skylten - så logiskt eller hur. Den skrivna lappen är faktiskt betydligt mera "lättläst" än den grönvita svenska varianten med figuren som springer rakt in i en vägg. Skylten är grön och vit.

Tusen tack för din roliga skyltning och länken:-)

znogge sa...

Ja, snart är det dags och det ser vi fram emot.
Ditt gympaschema ser imponerande ut men du är ju ett proffs!

När det gäller hemtjänsten har jag från min mammas tid med den vara ledsamma, sorgliga och bittra erfarenheter. Vanvård skulle jag vilja säga och trots alla våra möten med ansvariga blev det inte bättre. Dock glädjer det mig att andra har bättre erfarenhet.

Kram

Ditte sa...

Vad roligt att se din musiklista till gympapassen. Verkligen omväxkande musik och mycket känner jag igen- Och musiken måste ju vara varierad för att passa till rörelserna. Kul att du också visar rörelserna.
Jodå, känner igen en hel del av de som var med. Och flera är ju atuella idag. Och vinnare ; Tomas Ledin med Just nu.

Kul med dina nätskyltar och "Afgrunden" och skrattade jag gott åt.
Och visst är det ju skönt att börja fundera på lite sommarsemester redan nu.
Kram

Hannas krypin sa...

Vad roligt att få se dina sträckgubbar och vilken musik du valt. Vilka märkliga namn på sevärdheterna. Var är det någonstans?

Anna i Portugal sa...

Tack snälla för musiklistan - extra kul med streckgubbarna också! Ska lyssna igenom låtarna och se om jag hittar några nya favoriter :) Hoppas du sovit bättre inatt, utan piller.

Anki sa...

Kul att se musiklistan och streckgubbarna ... snyggt jobbat!
Snyggt skyltat i övrigt också - och ja snart är det dags - men inget jag bryr mig om :)
Kram

Paula sa...

Snygga pinngubbar! Av din spellista är det inte många titlar som är bekanta, men jag tror att jag skulle känna igen många låtar ändå om jag lyssnade. Många låtar blir det 18x3 minuter i snitt? ja det blir ju faktiskt nästan en timme! Kram