söndag 22 januari 2023

Skyltsöndag


 BP kör vidare med härligs skyltsöndagen, börjar med denna bild från jobbet, godis blev vi bjudna på under storhelgerna i år. ( nu minskar vi på kvinnokliniken inga köer precis...vi har ju mer akutvård)


....snart är det dags för lite glitter och glamour igen, äntligen lite skoj! Dags för Melodifestivalen, och vi tänkte göra Göteborg detta år!


Samuels födelsedagskort kan man väl kalla en skylt?


En underbar bild jag hittade på Instagram....
Idag hämtade jag julgåvan som jag valt från jobbet, massor av olika saker att välja på, så valde jag ändå till sist en stekpanna, en liten mindre modell som behövdes här hemma, den kom i ett jättepaket!

Orsakullan undrar idag : 
  1. 22. Vinets dag, berätta om ett riktigt gott vin.
  2. Jag är väldigt förtjust i röda viner, och gärna med zinfandeldruvan.

  3. Hittade denna sist på systembolaget, ett zinfandel-vin från Italien.


9 kommentarer:

Åke sa...

Italienska röda är min favorit numera, går igenom hela sortimentet från Italien. Jag hade också ett rött därifrån idag. En fortsatt trevlig vecka för dig.

BP sa...

Kunde inte låta bli att hånskratta åt godiset. Är det så KS tackar er för att ni lyckats minska köerna??????? Hade tyckt att en bonus eller rentav en löneförhöjning hade varit mera på sin plats, men...
Tone och Eva+Ewa - var dom inte med ifjol också? Om jag, klappar jag mig själv på axeln;-)
Födelsedagskortet är ju såååå söt:-) Stekpannor kan man egentligen aldrig ha för många av, stora som små. Min största är nog 24 centimeter i diameter.
Är ingen vinkännare alls, så jag tror dig:-)
PS. Kul att ni ska göra Göteborg i år. Den stan är cool:-) DS.
Tusen tacl för länken och en härlig Skyltsöndag:-)

Anna i Portugal sa...

Wanted Zin är jättegott! Det var favoriten att köpa i dunk när vi bodde i Sverige. Här är ju vin väldigt billigt och vi köper alltid flaskor. Har varit nyfiken på Tareqs stekpanna, berätta gärna om du gillar den när du använt den.

Klimakteriehäxan sa...

Jättefint kort till ettåringen!!!
Godis är väl trevligt att få men jag kan tycka att folk i vården - alltså inte sjukhusdirektörerna etc - borde få bättre betalt. Då kan de köpa godis själva om de vill ha ... Tacksamma ska vi vara, vi som får hjälp när vi behöver.

LillaSyster sa...

Fondante karamellen i godisskålen - mmmm säger jag bara!
Visst är kortet en skylt=)
Katten var ju för rolig, stor leksak till den katten.
Jaha då förstår jag att du håller på att sy paljetter på kläderna nu och sjung upp inför mellot. Ha en bra start på veckan.

Znogge sa...

Godis i all ära men det är inte med lite choklad som man får personalen att må bra eller stanna kvar. Nej, det krävs andra metoder. Sedan utesluter inte det andra.
Ja, nu är det snart dags för mellon igen och det är alltid lättsam underhållning tycker jag.

Kram och glad måndag nu!

Guldkryckan sa...

Vi valde ju wokpanna denna gång, förra gången blev det stekpanna och en liten gryta i gjutjärn som man knappt orkar lyfta, men fina är de ju trots allt. ;)

Fint skyltat här, ska bli kul att se Jon Henrik i melodifestivalen.

Ha det bäst nu. :)

Ditte sa...

Ligger lite efter...
Men nu är jag snart i kapp.
Snyggt skyltat.Ler lite åt godiset Men en fin gest. Dock kanske de skulle påverka arbetsmiljön mer så att ni som jobbar får det bättre. Vad gäller "Mello" har jag ingen koll men hoppas få det genom dig. Har vänner inom branschen som åker till Göteborg. Kul att ni också gör det.
Samuels födelsedagskort är jättefint.
Kul med stekpanna och hoppas den är bra.
Varm kram

rosalba sa...

RIKTIGT BRÅDSKANDE EFFEKTIV STAVNINGSSTYRNING FÖR ATT HJÄLPA TILLBAKA EX ÄLSKAN OCH RÄDDA ÄKTENSKAP
Hej alla mitt namn Rosalba är så överväldigad av glädje tack vare Dr.GURU. Min man lämnade mig för en annan kvinna för några år sedan och jag var väldigt förkrossad eftersom jag aldrig gjorde något fel mot honom, jag blev kvar med mina två barn och ett jobb som betalar lite. Jag höll nästan på att ge upp tills jag såg ett vittnesbörd på nätet om Dr.GURU hur han har hjälpt många människor, så jag kontaktade honom överraskande 24 timmar efter att jag gjorde det läkaren bad mig att göra. Min man kom tillbaka dagen efter besvärjelsen och tiggde. mig att förlåta honom och lovade att aldrig lämna. Min man har varit tillbaka i 6 månader nu och vi har aldrig haft några problem, jag är glad att jag inte tvivlade på Dr.GURU. Nu är jag säker på att han också kan lösa eventuella problem med snabb avlösning. Du kan också kontakta honom för hjälp nu.
E-post: saguruu087@gmail.com eller whatsapp +12098373537