tisdag 17 januari 2023

Sovtisdag


 Nja, premiären på jympa soft-passet satt inte riktigt bra igår, först fick jag inte igång musiken, sen glömde jag bort rörelser, fast då var det bara att improvisera, haha! Nåja, ett par gånger till och lite ändringar, sen brukar det sitta!

Natten på jobbet var riktigt bra, för första gången sen jag började där i somras ,så var vi 4 barnmorskor i natt, och behövde alltså "bara" ta hand om ett mindre antal familjer var, vilken lyx,  det är ju så man vill jobba!

Sovdag idag och nu laddad för natt nr 2. Minnen på facebook visar att vi var på Gran Canaria för 10 år sedan, inte helt fel att resa dit i januari heller!


9 kommentarer:

znogge sa...

Något säger mig att du snart blir varm i kläderna när det gäller gympapasset. Dessutom så är jag inte så säker på att deltagarna märkte så mycket.
Så skönt att ni var gott om personal för en gångs skull och hann med det ni skulle.
Hoppas att den kommande natten följer i samma anda.

Kram och god kväll!

femfemman sa...

Tänkte väl det, att det blev improvisation. Har du ingen minneslapp! Det har alltid de ledare jag träffat på...ja, iaf oftast.
Gott med "lagom" mycket jobb! Krsm

BP sa...

Härligt med minnet från Gran Canaria. Perfekt tajming för den påminnelsen just idag där det snöade och regnade - suck! Så än en gång - det bästa du kunde göra var att sova.
Äntligen en "positiv" natt för dig. Det var på tiden. Då håller jag tummarna att natt nr. 2 blir lika bra:-)

Ditte sa...

Vad gäller gympan så är det ju lite "roddigt" när musiken inte vill sig. Men vad gäller rörelser så är du så van och kunnig att du löste det hur bra som helst. Och din entusiasm gör mycket också.
Så skönt att ni var full bemanning i natt. Hoppas nu et fortsätter så.
Önskar dig en bra jobbnatt.
Och du, Gran Canaria är bra även i januari.
kram

Paula sa...

Det blir nog bra med gympan, tekniska problem drabbar även den bästa! Och du är bra på improvisation, ingen misstycker! Härligt att det funkade på jobbet, nu pratas ju mycket om att man ska ha samma barnmorska "hela vägen" och så pratas det väldigt mycket om förlossningsrädsla som en del lider av och behöver extra stöd med, och vad var det mer, på tv4-nyheterna ikväll, jo något om att man under förlossningen blev nödgad att göra saker man inte kände sig bekväm med...suck, ibland undrar jag...
Kram

Anna i Portugal sa...

Underbart att höra att ni haft tillräckligt med personal! Vad gäller passet så kan jag tänka mig att det alltid behöver finjusteras när du väl börjat använda det. Vill du dela med dig av vilka låtar du kör?

Annika sa...

Förstår så väl att det är SÅ ni vill jobba, och BORDE få jobba.
Tror du fixar jympan till nästa gång. Säkert var det ett bra pass ändå med en erfaren ledare som du!
Kramar!

LillaSyster sa...

Håller tummarna för att ni i fortsättningen får ha den bemanningen=) Jag vet hur ni i vården sliter och har ansvar, jobbar dubbla pass jobbar utan raster och ofta blir inbeodrad på era lediga dagar. Snart sitter nya passet ♡

Guldkryckan sa...

Januari är ju en bra tid för Gran canaria vädermässigt, helt underbart.
Skönt att det funkade där på jobbet, hoppas det får fortsätta så.

Lycka till med nästa gympapass. :)

Ha det bäst.