onsdag 29 maj 2024

Mysig tisdag

Klockan ringde redan kl 07.15 i morse, inte riktigt min vanliga tid när jag går upp, men upp kom jag och cyklade iväg till Norrtullsgatan och den bokade tiden hos en fysioterapeut. Fick en väldigt "skön-ont" behandling av min nacke och bröstrygg, stel är jag, så det var en behövlig behandling.
På kvällen var vi bjudna hem till Ditte som jag lärt känna via bloggvärlden,  och hennes man som bor på Söder, såååå trevligt att ses!
Utsikten från deras balkong var spännande med en massa båtar!
Vi blev bjudna på så mycket god mat och dryck...
..och trevliga samtal. Vilken trevlig kväll det blev, vi stannade till sent på kvällen! Tusen tack kära värdpar! Hoppas vi ses snart igen!
 

8 kommentarer:

femfemman sa...

Så mysigt! Så kul att ses! Kram Anna-Lena

Anna i Portugal sa...

Vad skönt att få behandling mot stelheten. Utsikten från Ditte har jag förstått är fantastiskt, utifrån hennes blogginlägg. Vad roligt med en fin kväll tillsammans.

Ditte sa...

Jättetrevligt att ses! Och vilken tur vi hade med vädret. Fint att kunna sitta ute så länge och en härlig kväll blev det.
Ja, timmen blev sen men vi hade ju ingen brådska.
Skönt med besöket hos fysioterapeuten och att det lindrade det onda en hel del.
Tycker du dokumenterade kvällen väldigt fint.
kram!

Znogge sa...

Vilken bra dag det blev och sedan en fin kväll i trevligt sällskap dessutom. En stund på balkongen också ser jag. Så njutbart!
Önskar en fin onsdag nu!

Kram

LillaSyster sa...

Så trevligt ni haft det hos Ditte! Saknar hennes blogg.....men allt har sin tid.
Hoppas att du blir bättre nu efter behandlingen.

Annika sa...

En bättre tisdag, helt klart.
Vilket trevligt besök his vänner. Utsikten sååå fin!
Kramar!

BP sa...

Kul med ett besök hos Ditte och hennes man. Å underhållningen fick ni ju gratis om man säger så, och det från första parkett:-) Dessutom var det ju årets varmaste dag/kväll igår - perfekt tajming med andra ord:-)

Paula sa...

Gläds åt att se er tillsammans, ni är ju två jättehärliga tjejer som funnit varandra! Och gubbarna, dom får bara hänga på, hihi, nädå, de hade säkert lika trevligt! Kram