söndag 12 maj 2024

Skyltsöndag och hemresedag


 BP
:s skyltsöndag, och hemresedag efter nästan en vecka i ESC-bubblan i Malmö, blandade bilder från veckan kommer här....
Många skyltar i ESC-staden...
Många poliser också, väldigt bra!

Många schweizare...
Kvällsvy

Våra irländska vänner...
Vi bodde på lägenhetshotellet Unity, som hotell Elite fick ordna till oss då de överbokat, trots att min schlagerkompis bokade för väääldigt länge sedan. Men vi blev nöjda med detta, trots att det blev mycket dyrare, få se om vi får tillbaka någon mellansskillnad?
Igår var det lite läskigt då demonstrationerna kom väldigt nära när vi skulle in på arenan, polisen fick ställa upp sig runt oss i kön så att vi kunde ta oss in i arenan, kändes väldigt obehagligt, men som sagt, många poliser gjorde att det ändå kändes okey. Tufft var också att höra så starka bua-rop när Israel uppträdde, det är ju inte artisterna som ska buas ut.
Kul skylt på hotellet...
Min man fotade flygplanet som vi landade med på Bromma flygplats, det var rejält försenat, men till sist var vi hemma igen. På flyget hem var också Petra Mede, jag hann säga till henne lite flyktigt att hon var så bra som programledare. Även Björn Skifs med fru åkte med liksom delar av Alcazar, dvs Andreas Lundstedt och Tess Merkel. Ja, vilken vecka vi har haft, kommer att sova gott i natt!

6 kommentarer:

BP sa...

Som jag skrev i föregående kommentar - du kommer att sova helt ovaggad ikväll. Och jag tror inte ett dugg på att det var din sista ESC tävling. Klart du och väninnan ska till Schweiz nästa år!!!

Så fint skyltat i Malmö och så himla trist med demonstrationerna, men som tur är förlöpte allt väl. "Bara" 30 personer som omhändertogs, inklusive Greta - såklart. Sedan läste jag att inte bara hela Sverige bidrog med poliser utan även Norge, Danmark och Tyskland. Ja, lokalkännedom hade de ju inte om man säger så, men;-)

Och så avslutade du resan i stil, som du alltid brukar göra med ett helt VIP-gäng på flygplanet. Gissar att "bildbevis" kommer imorgon.

Så kul att se alla skyltar och speciellt att återse era irländska vänner. Killarna måste ha varit otroligt stolta över den höga placeringen av "ockultlåten" som jag gillade skarpt.

Tusen tack att du orkade skylta ikväll. Stort tack för länken också. Sov gott nu och "sweet dreams":-)

Klimakteriehäxan sa...

Hoppas du njutit hela tiden i Malmö! Helt klart är att stan bjöd dig på många fina skyltar!

znogge sa...

Vilken fantastisk vecka ni har haft i min hemstad. Otur med dubbelbokningen men det är väl skäligt att ni får pengar tillbaka. Rena kändisflighten hem :D

Kram

Hanneles bokparadis sa...

Trevlig skyltning.

Ditte sa...

Så roligt att du skyltat från Malmö . Välkommen hem! Förstår att ni haft en fantastisk vecka. Har på avstånd, via tv/radio följt med. Bra med många poliser. Men varför demonstrera nu mot ESC. Beslutet var ju fattat. Tycker det var illa att Israels representant blev så illa bemött. Om man nu ville protestera skulle man ju inte varit på plats. Israels bidrag var det jag gillade bäst. Och det svenska. Jodå, några till.
Hoppas ni får tillbaka mellanskillnaden i boendekostnaden. Det var ju inte ert fel att hotellet överbokat.
Visst var både Petra och Malin suveräna. De bar upp allt så himla bra.
Kul att du fick chans att säga det direkt till Petra. Och så roligt att ni åkte med kändsiplanet hem-
Vill nu till att du vilar dig i form.
Varm kram

femfemman sa...

Kul att se bilderna. Bästa resesällskapet. Och bästa mottagandet ju!