söndag 26 maj 2024

Skyltsöndag

BP:s skyltsöndag, och det blir mest skyltar från nätet, skickade denna bild till min man också, han har ju nyss fyllt 65!
Den här skylten är så talande för mej, för precis så här blir det om jag inte ser munnen på den jag pratar med!
 
Apropå de nya korkarna på plastflaskorna som sitter fast!


Mors dag idag, och jag har fått fina hälsningar via sms av mina killar , dock ingen hjälp som denna mamma fått, haha! Men jag har istället sovit skönt hela dagen efter nattens jobb.

Fick denna fina bild på Killen, och visst är det en skylt med! Min man är hos dem just nu som äger Killen och får sin födelsedagspresent, en god middag samtidigt som de ser på en massa ishockey ikväll.
Jag gör mej istället redo för ännu en natt på jobbet!


8 kommentarer:

znogge sa...

Fina skyltar och en bra dag även om det innebär en jobbnatt för dig. Hoppas det blir en behaglig arbetsnatt!
Kram

LillaSyster sa...

Myskillen =)
Den innan killen var ju så bra!
Och de nya flaskorna är hemska att dricka ur, visst är det för en bra sak att korken sitter fast, men väldigt opraktiskt.
Ha nu en bra natt på jobbet och hoppas att du ser de som pratar med dig.

Ditte sa...

Tycker du hittat roliga skyltar på nätet. Skrattade extra åt "mors dag" skylten och bild 1 och 2.Och nr 2 är verkligen viktig.
Önskar dig nu en ok jobbnatt.
Kram

Äventyret framtiden sa...

Killen tar priset, en så fin bild!
Korkarna, ja, lite korkat är det ju! 😊
En fin jobbnatt önskas!
Kram

BP sa...

En himla tur att du och din man har firat flera gånger den gångna veckan. Så kul för din man att han blir firad av så många och i olika omgångar. Det är han sååååå värd!!!Det har vissa fördelar att jobba skift om man säger så;-)

Nu är jag inte hörselskadad, men jag måste säga att jag "dubbellyssnar" jag med. Mest på BBC World News, som ju är på engelska. Det måste vara en kombo av tal och munläsning för min del. Det gäller delvis även för svenskspråkiga program.

Korkeländet kan vi ju tacka EU för. Totalt korkat skulle jag kalla det. Jag kapar av korken helt enkelt. Orkar inte med sånt trams.

Stort tack för din fina Skyltsöndag och din länk:-)
Önskar dig en dräglig natt!

Hanneles bokparadis sa...

maken är dålig på att visa munnen i vissa siuationer

Klimakteriehäxan sa...

Gillar den inkallade vikariestyrkan när Mor ska ha ledigt!!!!
Det blev rätt mycket hockey här också.

Paula sa...

Skrattar högt åt korken, vet ju själv precis hur man undviker problemet med näsan utan att behöva operera bort en. Visade min dotter som hatar nya korkarna och hon bara fnös åt mig, haha. servicestaben är för härlig, synd att inte de äkta männen fattat hur många anställda de har sparat in på
Kram