torsdag 6 juli 2017

Båtar och full rulle på jobbet...

Veckans ord hos Sanna är BÅT. Hittade denna bild från förra sommaren, då vi var ut på böljan den blå med äldsta sonen en dag.

Båtar i San Diego...

Den coolaste båten måste väl ändå vara denna! Vi gjorde en utflykt med denna båt på Santorini, en kväll med middag och den fantastiska solnedgången! 
Natten blev som jag trodde. Fullt upp, satt inte på hela natten, drack två glas yoghurt på stående fot. Var med om ett kejsarsnitt, sen en fin förlossning vaginalt, men tyvärr började hon blöda, det blev akuta insatser som behövdes. Efter det kom nästa tjej in med värkar och behövdes tas omhand ...sen var klockan 07! Mamma mia!

7 kommentarer:

Ditte sa...

Vilka fina båtar och alla fina på sitt sätt. Och när jag ser båtturen på Santorini blir jag nästan tårögd.Så vackert och dessa vackra solnedgångar. Har så fina minnen från Santorini både när jag var där med mina föräldrar på 1960 -talet ett par gånger och senare på 80 och 90 talet när jag var där med döttrarna och deras pappa.

Förstår at jobbsitsen är pressad och man borde låta de bestämmande gå med några nätter för att förstå vad det handlar om. Men intresset är nog svalt, tyvärr.
Vilket fantastiskt jobb ni gör!
Kram och många tankar.

BP sa...

Vilken fin blandning på båtar du har hittat i arkivet. Min favobild här är den från San Diego. Den är underbar med bron i bakgrunden. Otroligt snyggt fotad!
Jobbsituationen är grym. Vet ju hur mycket du gillar ditt arbete, men kan inte låta bli att tycka synd om dig och dina kollegor. Å det är ju bara början på sommaren...

Mias Mix sa...

Fantastiska båtar, speciellt den från Santorini!
Puh vilken natt! Hoppas det gick bra för alla mammor och bebisar. Jag började också blöda för fullt efter första förlossningen. Enda gången i mitt liv som jag varit helt säker på att jag skulle dö. Barnmorskan hade totalt panik i rösten när hon kallade på läkare och hjälp. Skönt att jag hade fel...
Hoppas du får det lite lugnare nu.

Ama de casa sa...

Oj vilken stress du och dina kollegor har på jobbet nu. Helt galet!

Fina båtar! Vi åkte en liknande båt på Santorini, och det var himla mysigt :-)

Geddfish ♥ sa...

Fina båtar och jag gillade mest den ifrån Santorini.
Jag har haft fyra ok förlossningar, fast den ena var navelsträngen runt halsen, men ingen panik.
Däremot var min mors förlossning besvärlig med mig. Hon fick kejsarsnitt för att rädda både sitt och mitt liv. Många år sen ju. Förr dog ju en del i barnsäng.

Du gör ett värdefullt och beundransvärt jobb! Kram <3

Villa Frejas bokblogg sa...

Oj jösses, vilka nätter ni har.

Ami sa...

Så fint med alla dessa båtar! Och visst är det härligt att ta en tur lite nu och då!
Men vilka hektiska nätter ni har på jobbet....