tisdag 18 juli 2017

Sista dygnet...

Det blev en lång väntan på akuten i natt. Efter fyra timmar fick han dropp, och efter 7 timmars väntan där hans ömma moder tvingade läkaren till att han måste stanna på sjukhuset, så åkte jag hem.

Det blev som ett fjärde nattpass för mig, fast inte lika hektiskt spring, utan på en stol, men med en stor oro i kroppen.

Halv fem i morse åkte jag från Danderyds sjukhus, då var sonen i gott förvar på en avdelning.

Idag har han fått träffa en specialist, och skall göra flera undersökningar. Troligen är detta en kronisk tarmsjukdom, men det känns bra att han är under behandling. Idag var vi hela familjen och besökte honom,yngsta sonen kom hem från Paris sent igår kväll.
Jag är helt slut av allting, en hektisk natthelg på jobbet, sen ett jympapass på Friskis innan jag åkte hem till sonen och såg i vilket skick han var, och så en natt på akuten. Ikväll blir det en tidig kväll, så jag orkar med att jobba i morgon igen...

9 kommentarer:

BP sa...

Du måste ju vara helt slut! Men vilken "tur" att du var ledig och kunde stanna kvar med sonen på sjukhuset! Hoppas specialisten som han får träffa kan sin sak så att man kan sätta in medicinering så fort som möjligt. Håller verkligen alla tummar och tår.

BP sa...

Glömde ju styrkekramen. Den kommer här.

House and Garden by Bia sa...

Men oj stackars son !!...hoppas det går bra !
Förstår att du är slut !
Ha det gott nu och sköt om dej !
Kram bia

Geddfish ♥ sa...

Det blev liksom mycket på en gång, men vad gör man inte för sina barn!
Nu hoppas vi och ber för ett gott tillfrisknande! Varm kram!

Emma, Sol som sol? sa...

Jisses, här är det från ena sjukhuset till det andra! Kan heller inte vara lätt att vara ömsom i kontroll och ömsom i anhörig-sitsen. Samtidigt är det väl som anhörig lättare att vara i sjukhusvärlden, veta vilka knappar man ska trycka på. Eller kanske inte ...

Hoppas att de kommer underfund med sonens mage och jag hoppas att det inte är något kroniskt.

Comsi comsa sa...

En stor bamsekram.((��))❤️

BP sa...

Undrade faktiskt varför ni valde DS och inte KS. Å Vårdcentralerna fick svidande kritik i Mitti:s lokaltidning idag. Vi har varit på DS många gånger med olika åkommor/undersökningar och alltid varit extremt nöjda. Så jag hoppas innerligt att DS klarar av sonens åkomma. Kram tjejen!!!

Ditte sa...

Skönt att sonen är på sjukhus och att det fanns plats i "härberget", inte självklart i dessa dagar. Men det borde det vara.
Förstår att du är slut.
Jag är väldigt nöjd med SÖS där de alltid tagit väl hand om mig, men man vet aldrig. KS verkar vara ett sjunkande skepp.
Viktigt är det ju att på vad som orsakar sonens magproblem.
Kramar och tankar till er.

Villa Frejas bokblogg sa...

Ojdå, sån tur att han hade dig som kunde strida för hans sak. Antar att han själv inte hade några krafter kvar. Har själv råkat ut för akut dåligt mående i och med att min kroniska tarmsjukdom uppdagades. Man är inte frack. Håller tummarna att det går bra för sonen och att han repar sig snabbt. Och att du får en bra jobbnatt.