tisdag 4 juli 2017

Älskade söner

Har länge tänkt byta mobil till en med mera minne, får knappt plats med några foton , sen är lagringsutrymmet fullt!
Idag, när också maken var ledig så blev det plötsligt av... vi begav oss mot Täby och Apple-butiken. Snacka om serviceminded personal, fick så bra hjälp med att byta mobil och få hjälp att föra över all info till den nya Iphonen, en Iphone7!
Sen blev det bråttom, handlade på ICA där i Täby inför kvällens middag. Hade bjudit över äldsta sonen med flickvän på middag, och såg fram emot att få höra allt om Hawaii och San Francisco.

Hem och förbereda för middag, efter en liten powernap på 15 minuter, vaknade redan kl 07.45 i morse av ett borrande från grannen, de ska också glasa in balkongen , så samma kille som var här nyligen stod nu på grannens balkong och jobbade.
Haft en underbar kväll med båda sönerna hemma, njuter av en ledig kväll. I morgon dags för jobb igen.

8 kommentarer:

BP sa...

Jamen!!! Då missade vi varann på min hemmaplan idag. Men du var säkert där mycker tidigare än jag/vi, eftersom du vaknade så tidigt;-) Grattis till iPhone 7. Jag kör vidare på femman, men jag fotar åt andra sidan inte med mobilen;-) Hoppas du kommer at trivas med din nya kompis!!!

PS. Du kunde ha köpt utmärkt "färdigmat" på ICA i Täby Centrum för kvällens "dejt" med sönerna. Å det kanske du gjorde till och med;-) DS.

Ama de casa sa...

Mysigt att ha hela flocken samlad :-)

Grattis till nya iPhonen! Att ha för lite utrymme på minneskortet är ju superjobbigt! Jag lyckades fylla mitt i kameran på vår bilresa till Frankrike häromsistens, som tur var hade Anders med sig ett i reserv. Eller det kanske inte han tycker, det är ju han som får rensa, sortera och arkivera alla bilder sen... ;-)

Villa Frejas bokblogg sa...

Mysigt med en ledig dag och båda grabbarna hemma.

Ami sa...

Så skönt att du fick så bra service när du bytte mobil!
Och jag förstår att det var underbart att få ha dina älskade söner samlade :)
Kram

House and Garden by Bia sa...

mysigt att få träffa sönerna ;)....och maten såg god ut ;)
Ingen sommarvärme hos oss...usch va jag blir grinig !! Vill ha värme, hihi...
Ha det bra !
Kram

Ditte sa...

Vad trevligt med en ny telefon! Hoppas du blir nöjd! Jag är väldigt förtjust i Applebutiken i Täby och de har verkligen serviceminded personal. Lätt att åf hjälp och enkelt att även ringa dit och fraåga och få teknisk support.
Mysigt att träffa sönerna och givetvis extra orligt att få höra mer om den häftiga resan.
Önskar dig en trelvig kväll.

Mias Mix sa...

Skönt att få hjälp att föra över allt så man kan börja använda den direkt.
Mysigt med sönerna på middag 💕

Anni sa...

Lycka är att ha "barnen" hemma <3