tisdag 11 juli 2017

Ledig i natt och sista minuten kryssning!

När jag kom till F&S igår trodde jag inte att det skulle komma så många motionärer, det var ju ett strålande väder den 10 juli, mitt i sommaren och semester för många. Döm om min förvåning då vi blev säkert ett 30-tal som jympade loss, många som egentligen går på medelpassen fick se hur kul och tufft ett baspass kan vara, jag tog i för kung och fosterland, så svetten dröp om mej! Så roligt! Vidare direkt till jobbet för dusch och lite mat i magen innan nattpasset började. Det började hektiskt, flera som skulle föda barn samtidigt, jag i telefonen fick hänvisa två kvinnor till andra sjukhus innan lugnet la sig över oss....så behövligt! Efternatten blev så lugn att vi kunde hjälpa ett sjukhus med en patient! Ändå skönt att åka hem på morgonen.
Ändringar är gjorda i mitt schema vid diffningen, de tog bort min tisdag natt och la den istället på fredag, så jag ska jobba hela helgen. Vilket betyder att jag är ledig i natt och kunde njuta av "Allsång på Skansen"på TV, det är väl sommar om nånting!
Istället för att inreda balkongen dessa lediga dagar fram till fredagen, så blev jag sugen på en kryssning, sagt och gjort...var maken intresserad att hänga på, jodå, han är också ledig till fredag. Nu har jag bokat en kryssning med Birka Cruises i morgon kväll med en tre rätters a la carte meny med vinpaket!!
 Det gäller att fånga dagen och sommaren, trots att man fortfarande jobbar!

6 kommentarer:

BP sa...

Jamen Susjos - BINGO!!!
Först succé på F&S, sedan lugnet på jobbet å en Birka Cruise. Inte illa om jag får säga så. Men vad änr en "diffning"?

Såg Allsång på Skansens sista takter (gillade inte killen som inte hade någon röst om man säger så) innan jag kollade Morden i Midsomer. Även den serien är lagom upphetsande;-)

FREEDOMtravel sa...

Mysigt med kryssning! Håller med om att det gäller att fånga sommaren ävennär man jobbar. Snart är det tillbaka och jobba för min del, så då måste jag ju tänka så också ;)

Villa Frejas bokblogg sa...

Vilken härlig spontanresa!

znogge sa...

Vilket perfekt sätt att tillbringa några arbetsfria dagar på! Hoppas att ni får härligt väder och riktigt god mat!

Kram

Ditte sa...

Kul att så många kom till ditt pass, men jag tror de vet att du är en entusiastisk ledare och "drar" många.
En stressig natt igen,
men skönt att dte lugnade ner sig och ni kunde hjälpa andra sjukhus.

Mysigt med en tur med Birka. Njut och ha det allra bäst.
Kram!

Ami sa...

Så kul att så många kom på ditt pass :)
Och vad härligt att ni ska iväg på en liten spontankryssning.....det är sånt som sätter guldkant på vardagen :)
Kram och ha det så trevligt!