lördag 22 juli 2017

Lördagsinlägg i efterskott

TACK för alla stöttande ord dessa dagar då allt vändes upp och ner ! Sonen är kvar på sjukhuset, men förhoppningsvis börjar det vända nu, och inflammationen börjar ge med sig!
Vi har sedan länge bokat in denna lördag med våra vänner,schlagerväninnan och hennes man. Det var prat om femkamp på Gröna Lund, men det var jag och maken inte så sugna på. Däremot kom jag ihåg att det finns en båt som åker ut i skärgården samtidigt som man får äta massor av räkor. Sagt och gjort, jag bokade en kryssning på M/S Vindhem.
Vi blev inte besvikna, hur mycket räkor som helst och en underbar kväll i skärgården. Vi fyra har gjort denna kryssning förut, för ett antal år sedan, och det var inte dåligt då heller!

Såklart ska en selfie tas ute på däck.
Som sagt,kvällen var magisk.


Här syns Vaxholm i kvällssol.


Ett strandhugg gjordes på ön Björnholmen.

När vi kom iland sent på kvällen så gick vi vidare till Mälarpaviljongen där vi mötte upp flera kompisar, innan vi sent omsider tog oss hem till Solna igen. För våra vänner var det slutet av deras semester, för oss är det bara början, det känns så skönt! Men det bästa är i alla fall att sonen börjar bli bättre, absolut bästa presenten!

5 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Ett härligt inlägg, på alla de sätt och vis!
Klart det värmer mammahjärtat nu också att sonen är på bättringsvägen.
Mysig båtresa med räkfrossa!
Skyltsöndagskram!

Ditte sa...

Vilken fin kväll! Kan tänka mig att det blev en riktig "njutflykt" i skärgården. Fint att börja semestern så få din del och lika fint för din väninna att avsluta den så här mysigt. Windhem har vi varit ute med för länge sedan , men kanske dags att göra om det. Tack för tips och påminnelse.
Skönt att sonen mår bättre och fint att han kan stanna kvar tills en tydlig vändning kommer. Tänker på er.
Stor kram!

znogge sa...

Så skönt att sonen börjat bli bättre för visst oroar man sig. Trevligt att det blev en bra dag i alla fall.

Kram

BP sa...

Du/ni valde nog den bästa och varmaste dagen/kvällen för er lyckade utflykt. Så mycket roligare en femkamp om jag ska vara ärlig.

Men som du säger - det bästa av allt är att sonen är på bättringsvägen. Fortsätter hålla tummarna!

Anni sa...

Vi gick förbi Vindhem igår kväll och jag sa just att jag ville äta räkor. Bra att det var bra!