fredag 14 juli 2017

Fredag 14 juli

Dåligt med foton idag, det enda foto blev detta . Öppnade upp ena inglasningen på balkongen för att sätta mej i solen, men då gick den i moln! Så har det sett ut i sommar tycker jag, halvklart hela dagarna. Solen kom tillbaka, och det gjorde också montören som glasade in balkongen idag, han bytte ut ett glas som blev skadat vid inglasningen, så nu ska den vara komplett!
Vattnat blommorna hos kompisar här i Frösunda som nu njuter av värmen i Grekland. Handlat lite inför helgen och så ett joggingpass innan det är dags att åka till jobbet . Yngsta sonen har idag av alla dagar (nationaldagen i Frankrike)  åkt till Paris! Coldplay ska visst uppträda där på söndag.

4 kommentarer:

BP sa...

Jamen visst är det så med vädret. Att sola och parkera sig på balkongen för att få lite färg är likso ingen idé. Det har jag också märkt...

Å det är så himla roligt. Har aldrig hört talas om Coldplay, men nu har jag sett/läst namnet två gånger idag. Vi satt och åt lunch på Viggbyholms Stationscafé och då kom det en kille med en t-shirt som visade Coldplay's turnéprogram 2017. Å nu skriver du att sonen är på väg till Paris för att se gruppen. Snacka om tillfälligheter... Å att vara i Paris på deras Nationaldag är något speciellt. Var där under fotbolls-VM 1998 och såg paraden - WOW säger jag bara.

Önskar dig som alltid en lugn natt:-)

Villa Frejas bokblogg sa...

Kul att gå på Coldplay, dem gillar jag!
Men visst är det så med vädret denna sommar. Hopplöst.

Ami sa...

Skönt att rutan blivit utbytt! Det ser så trevligt ut på er inglasning!
Hoppas det blir en bra konsert för sonen!

Geddfish ♥ sa...

Inglasat är fint, men det är värre att få till det i en hyresrätt.
Det gäller sannerligen att fånga vädret!
Har haft tur några dagar nu.
Kram!