lördag 1 juli 2017

SovdagSolen sken i morse när jag cyklade hem, och Maja satt länge och väl i solskenet.I brist på bilder denna sovdag så kommer här minnen från Santa Barbara förra året denna dag den 1 juli...efter lite shopping var det dags för drinkar, och vi ser ju nöjda ut!Ett litet collage från förra årets resa i början av juli!
Natten började hektiskt, och jag skulle vara passansvarig...och vi fixade natten, som vi alltid gör. Två kvinnor fick vi hänvisa till annat sjukhus. Skönt var det som vanligt att gå hem i morse. Dags nu att cykla iväg igen till jobbet.
- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

BP sa...

Tur att du lyckades åtminstone se solen när du cyklade hem. Å jag lovar att du inte missade nå't, då det bara var grått här. Nu däremot skiner solen... Vilket konstigt väder.
Mycket roligare då att titta på dina bilder från Santa Barbara:-)

Hoppas det blir lite mindre hektiskt inatt. Å jaåå, ni är som änglar och fixar allt och det under enorm stress ibland:-)

Ama de casa sa...

Maja ser verkligen ut att njuta där i solen - precis som ni :-)

Hoppas du får en lugn natt!

Ditte sa...

Så mysigt att se tillbaka på förra sommaren. Fina minnen och fina bilder.
Trist tycker jag det är att ni måste skicka runt blivande mödrar till andra sjukhus. Inte värdigt svenska sjukvård. Och man kan ju undra vad de sparar till...Blir så trött...Är kanske åldern.
Önskar dig en bra jobbnatt.

znogge sa...

Hoppas att natten blev lugnare. Tråkigt att kvinnor behöver skickas till andra sjukhus men den bistra sanningen är att dagens vårdplatser är för få. Det kan inte vara rimligt att det på ett universitetssjukhus är skarpt vårdplatsläge men så är det dagligen i Malmö och Lund...

Ha en bra söndag!

Villa Frejas bokblogg sa...

Å, hoppas slippa kuska runt till en annan förlossning, speciellt med tanke på hur snabbt jag brukar föda. Trist att det ska behöva vara så. Håller tummarna för att du får en lugnare natt.