torsdag 20 juli 2017

Från ett sjukhus till ett annat....

Hann inte tänka mycket på sonen i natt på jobbet inte, full rulle hela natten! Men satt i alla fall kanske 10 minuter och slängde i mej lite fil och frukt, det är inte dåligt det!
Tyvärr sov jag inte länge , 3 1/2 timme är alldeles för lite, men när jag vaknade vid 13-tiden så kunde jag inte somna om efter toabesöket, tänker ju på sonen som ligger på sjukhuset. Man vet vad han har för sjukdom, nu gäller det bara att bli av med inflammationen, och det är inte så lätt! Nya mediciner ska sättas in i morgon. Jag tog bussen dit idag , så skönt att få träffa honom...men tufft att se viktnedgången.
Nu är jag hemma igen, och måste snabbt lägga mej ner och vila en stund innan den sista natten på jobbet, sen är det semester!

6 kommentarer:

Ditte sa...

Mycket har du om dig nu och skönt att semestern står för dörren. Skönt att veta vad sonen har för sjukdom och hoppas att han får den hjälp som behövs.
Många tankar till er.
Stor kram!

House and Garden by Bia sa...

Ja nog är du värd semester kära vän !!
Har varit hos min brors dotter idag och kikat på lille nyfödde sonen som snart är tre veckor, såå söt ;))
Ha en fin helg !
Kramis bia

Geddfish ♥ sa...

Nu trollar vi fram en bra medicin, eller hur?
Jo, jag vet hur det känns i mammahjärtat, då ett barn är sjukt Spelar ingen roll i vilken ålder.
Varm kram och nu ska du få njuta semester också! 💛

BP sa...

Nej, 3 1/2 timme är verkligen inte tillräckligt med sömn, men det är klart - dina tankar surrar ju och du oroar dig för sonen. Skönt (om man nu kan säga det i sammanhanget) att dom vet vad sonen lider av, då kan det ju åtgärdas.
Men hur blir det med din semester då? Skulle ni inte åka till sydligare breddgrader? Hoppas ni kommer iväg och att det ordnar sig nu snart.
Nu gäller det bara att överleva sista natten på jobbet. Må den bli lugn...

Anni sa...

Tur att du snart får semester, det behöver du verkligen nu. Det finns väl inget som tar så på en mamma som när ett barn är sjukt! Bra att du sa ifrån och fick dem att behålla honom på sjukhuset.

Tufft för sonen, minst sagt. Hoppas att han får stöd och hjälp från läkarna så att han lär sig att leva med det nya. Ingen rolig sjukdom det där.

Kramar om <3

Villa Frejas bokblogg sa...

Å, förstår din oro. Hoppas de snart hittar rätt gällande sonens medicinering. Håller tummarna.
Och i vanlig ordning, helt galet med förlossningsvården. Jag hade tur. Kom en lugn vecka. I Borås var det bara jag och en annan kvinna som var inne och födde.... Sån skillnad det kan vara.