onsdag 10 juli 2019

Det går åt rätt håll...

Man får se upp om ett vattenglas står på bordet, Maja är där kvickt och dricker! Tyvärr är det sämre med matintaget...
Natten på jobbet gick bra, lånade nämligen en av våra TENS apparater för min rygg, och det gjorde susen! Tens står för : Transkutan Elektrisk Nervstimulering, den lindrar smärtan tillfälligtvis, så våra värkpatienter kan få låna en sån apparat under förlossningen. Stod mest under natten vid datorn (telefonrådgivningen), som tur är i de nya lokalerna så är borden höj och sänkbara, jag har ju svårt att sitta med det ryggonda just nu. Innan jag somnade i morse så låg jag på spikmattan en stund, och när jag vaknade gjorde jag övningen som naprapaten föreslog. Tycker nog att ryggen känns en aning bättre. Jobbar på en natt till....

8 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Spikmattan har hjälpt mig mycket under åren. Tyvärr så glömmer jag bort att jag har den!
TNS har jag hemma, men jag var inte nöjd, det var nog för svagt, ska va riktiga grejer.
Hoppas du lindrar dig, ja det gör man ju med tiden också.
Krya på dig kram!

Ditte sa...

Perfekt med TNS apparaten. Och om spikmatan också kan lindra är dte ju bara bra. Har aldrig testat. Men TNS har jag prövat hos sjukgymnasten och med gott resultat då. Just nu kämpar jag på med min "piliformis tendenit". Drabbar ofta vältränade. Så kanske en positiv sak då.
Skönt att du har lite mindre ont.

Guldkryckan sa...

Starkt jobbat där....TENS? Låter spännande...och bra framförallt.
Tillönskar dig ytterligare ett ok arbetspass då.

Lycka till och ha det så bra det går.

Znogge sa...

Spikmatta har jag testat och tyckte det var totalt värdelöst för min del. Men där är man olika och alla medel är värda att prova. Skönt i alla fall att du känner dig bättre i ryggen. Hoppas att den kommande natten går bra.

Kram

BP sa...

Bilden på Maja som dricker ur glaset är en höjdare! Borde skickas in till en djurtidning. Å du visste väl att din Maja har samma namn som det här: https://www.djurensratt.se/blogg/1-april-2019-blir-lex-maja-verklighet.

Den där TENS ska jag absolut titta närmare på för mitt ryggelände. Apparaten är ju inte ens dyr. Googlade och såg att den är betydligt mindre än jag trodde. Antog nämligen att det var en stor "grunka".

Skönt att ditt ryggskott känns bättre! Så jag önskar dig en lugn natt nu!

Ama de casa sa...

Vilken fin bild på Maja! :-)
Låter dock lite oroväckande att hon äter dåligt...

Så bra att det fanns hjälpmedel för ryggen på jobbet och att det känns lite bättre. Hoppas det känns ännu bättre nu efter din andra natt.

dianasdrömmar sa...

Söt kisse du har kram

Susanne sa...

TENS har jag testat när jag haft ont i ryggen och TENS gör underverk.