fredag 5 juli 2019

Landet

 Efter ännu en natt på jobbet som var dräglig åkte jag hem och parkerade bilen i garaget, vilken lyx! Efter lite sömn så packade vi bilen och åkte upp till landet, trots kyla och regn, men det gäller att passa på när vi får tillfällen att vara där! Å faktiskt så klarnade den väldigt gråa himlen upp och solen visade sig. Underbart med några lediga dagar!
5 kommentarer:

BP sa...

Såååå mysigt (och värmande) med den öppna spisen, som ni troligen var väldigt tacksamma för med tanke hur kallt det var idag. Å visst visade sig solen... klockan 21:30 här i Täby.

Hoppas ni får soligare och varmare väder på landet under er ledighet. Så kul att läsa att du och din man är synkade igen:-) Sov gott nu!

Ama de casa sa...

När jag bodde i Norrland så åkte alla människor till "stugan" (om man nu hade en sån), reflekterade sen över att dom i Stockholmstrakten istället åkte till "landet". Kärt "barn" har många namn :-)
Ni har det verkligen huuur fint som helst där! Ha en skön ledighet :-)

Znogge sa...

Så skönt att byta miljö även om det regnar!
Kram och njut av ledigheten :D

Ditte sa...

Tar ett varv till med kommentar. Verkade inte fungera att kommentera från telefonen.
Så skönt att komma ut i Roslagens famn och där njuta av din ledighet.Oftast är ju vädret där också bättre än i stan- Mysigt ser du ut att ha det.
Önskar dig dagar.
Kram!

Susanne Granholm Carter sa...

Förstår dig i din beskrivning. Att få byta till en sån miljö, om än att vädergudarna inte riktigt är på ens sida... så är det en fröjd. Jag känner igen känslan <3 Det är bara att ta tillvara på tillfällena som bjuds.