måndag 1 juli 2019

Sunday, bloody sunday

Kaos vid mitt sjukhus igår kväll när jag kom till jobbet, enormt mycket folk runt akuten och otroligt många poliser och polispiketer i varje hörn. Hemska hysteriska gråtskrik vid operation som ligger i närheten av förlossningen. Ännu en ung pojke död efter dessa skjutningar, och lite senare ännu en ung människa död. SÅ himla tragiskt...dessa kriminella gäng och konflikter emellan, knark ,pengar och våld. Jag fick nämna för de kvinnor som var på väg in  till oss att vara beredda på mycket folk och poliser vid vår ingång, som ligger nära akuten.
Söndagen blir till måndag, och på akutintaget finns det fönster, och man ser att solen är på väg upp, här är klockan 04.06.
Lite turbulent även på vår avdelning med ambulanstransporter och snabba förlossningar. Väldigt skönt att i morse lämna över till morgonpersonalen och åka hem. Ikväll var det dags för sista jympapasset innan jag nu får ledigt därifrån fram till slutet av augusti, ska bli skönt med lite ledigt och börja leta musik till ett nytt pass! Irriterad ikväll när jag för första gången kör ner i garaget för att parkera på vår nya parkering och finner att volvon står kvar där! Suck!

9 kommentarer:

BP sa...

Har hört om skjutningarna på Stockholmsnytt. Herregud, vilken värld vi lever i. Vilka skräckscener för dig och de stackars blivande mammor. Fy f***n. Olycklig placering av BB nära akuten och operation kan jag tycka, men det såg säker bra ut på ritningarna. Suck!
Så den natten blev ju inte lugn precis. Om du även jobbar inatt så önskar jag dig en betydligt lugnare och mindre skräckfylld natt kan jag säga.

PS. Suck! Volvon alltså. Kolla regnumret och ring ägaren, men det har du säkert redan gjort. DS.

dianasdrömmar sa...

Vi bor ju i bromma så massa poliser , ambulanser tutade förbi fy vad mycket hemskt som händer kram

Ama de casa sa...

Fy tusan för alla dessa skjutningar! Vi bodde ju typ ett stenkast från Malmvägen när vi bodde i Sollentuna och dom första åren gick jag ofta genom servicehusen där när jag skulle till tåget. Redan då var det oroligt där, men inga skjutningar åtminstone...

Fy fasen att bilen stod kvar! Hoppas den är borta nu i alla fall.

Hoppas du hade en lugnare natt nu då.

Susanne sa...

Blir så ledsen att läsa om alla skjutningar, helt galet.

Znogge sa...

Ja, vad är det för värld vi lever i och var finns respekten för livet. Galet helt enkelt. Kan tänka mig att det blev väldigt stökigt på ert sjukhus.

Kram och god tisdag!

Ditte sa...

Dessa skjutningar!! Och det ställer ju till det på många plan och även för er på förlossningen.
Trist att nu ska vara så nära akutintaget. Man verkar inte riktigt ha tänkt till här.
Olustigt att komma in för att föda barn och mötas av ett polisuppbåd och annat.

Kan tänka mig din irritation när p-platsen är upptagen. GRRRR. Hoppas den snarast kommer sig bort.

Guldkryckan sa...

Satans elände det där...och indirekt hamnar du mitt i smeten...inge bra.
Ja man undrar ju när detta ska ta slut...själv tror jag vi bara sett början...så länge stabiliteten inom den kriminella världen är i gungning så får vi nog stå ut med eländet.

Parkeringen där...har råkat ut för samma sak men det har löst sig varje gång genom ren o skär tur då jag känt ägarna till bilarna...men nu är det markerat ordentligt alla nummer på platserna.

Ha det fint nu.

Freedomtravel sa...

Sååå hemskt! Jag tar nog inte in att det är på riktigt när jag läser det i tidningarna ibland, även om jag ju förstår att det är det ...

Geddfish ♥ sa...

Jo, har läst tidigare om dessa hemska dåd.
Vad göra??
Hoppas det ordnat sig. Kram