tisdag 23 juli 2019

Förberedelser

Sådär ja, då har man varit till frissan och blivit semesterfin i håret ( gjorde väldigt ont idag, fy för att vara håröm, tur att man blir nöjd med resultatet! ) Idag fick jag sova till 04.45....galet med dygnsomställningen, somnade i alla fall om efter frukosten och sov två timmar till! Tur att jag alltid tar en "mitt på dagen" tid hos frissan!


På kvällen var det dags att köra Maja till yngsta sonen i Sollentuna, han och hans flickvän har skaffat en hamster! Maja tittade nyfiket,men gick sen därifrån. När hon var en pigg utekatt kom hon hem med liknande djur och la dem framför altandörren, nu är hon inte lika intresserad! Hon ska i alla fall få vara där i några dagar, för i morgon bitti går fakirflyget till Mallorca !

7 kommentarer:

BP sa...

Gud så snygg du är:-) Ja, det har jag ju sagt många gånger förr, men den här selfien är faktiskt extra fin. Frisyren är totalt lyckad:-)

Fakirflyget till Mallis... Ja, men du är ju van vid nattjobb så;-) Och så kan du vila upp dig i en vecka. Ska bli skoj att höra var på ön ni hamnar.

Bilden på hamstern var så himla bra. Men ärligt talat förstår jag inte hur man ska skaffa hamster om man inte har barn;-)

Ama de casa sa...

Snygging! :-)
Tur för den lilla söta hamstern att Maja har lugnat ned sig med åren (fast det kanske bara är en fint från hennes sida, så dom ska nog hålla kollen... ;-) ).

Så då är ni på väg nu då - härligt!

Znogge sa...

Snyggt blev det!

Tur att Maja är fredligare av sig nu!

Guldkryckan sa...

Önskar dig en jättefin vistelse på Mallorca...hoppas solen skiner varje dag :)

Ami sa...

Så snyggt det blev :)
Hoppas ni får en jättetrevlig resa till Mallorca!
Kram

Ditte sa...

Vilken snygging!
Skönt med semester och miljöombyte och fint att ha Maja väl placerad- Önskar er fina dagar.
Kram!

Geddfish ♥ sa...

Kanonsnygg!!
Ha en jättetrevlig avkopplingsresa! Jag har aldrig varit på Mallorca, bara på samtliga Kanarieöar ;), så Mallis finns kvar på önskelistan.
Kram!