måndag 29 juli 2019

Sista dagen i Port de Soller

 ...började sådär med magen lite i olag och ett getingstick på armen. Men det ordnade upp sig så småningom. Njutningsfullt att efter en liten joggingtur få äta en underbar hotellfrukost ute! Dagen spenderades på stranden med bad och små sovstunder i solsängen. Sen blev det Sangria cava i baren. Det är alltså cava med lite frukt och sprite, mycket läskande! Vi bokade bord på den mysiga restaurangen nere på stranden, där vi blev underhållna med lite jazzinspirerad musik, kunde inte få en bättre avslutning på denna vistelse! I morgon hoppas vi hinna med att se lite av Palma innan vi flyger hem!
6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Ajdå med magen och getingsticket! Men utöver det hade ni ju en fantastisk sista dag också. Ha nu en fin resa hem! Hoppas ni hinner titta runt i Palma också :-)

Guldkryckan sa...

Getingstick är ju inte att leka med....magen likaså...fint att sista dagen blev ok trots allt...ha en fin och säker resa hem nu.

Ha det bäst.

Znogge sa...

Vilken otur med magen och getingsticket men det ordnade till sig. Som allergiker reser jag alltid i sällskap med Betapred. Om i fall att... Hoppas ni får en sista njutbar dag i Palma och sedan en fin hemresa.

Kram

Ditte sa...

Trist och ont med getingstick och likaså trist med magen. Men skönt att du kom i bättre form- Ni verkar ha haft sköna semesterdagar här och det är ju det viktigaste. Trots lite "smolk".
Hoppas er sista dag och kväll blev bra och att ni även fick en glimt av Palma.
Kram!
Välkomna hem

Anni sa...

Nämen redan hem? Jag tycker att du nyss reste! Borde väl läsa inläggen i rätt ordning ;-)
Jag har alltid med mig Clarityn ifall att jag får ett getingstick eller annat konstigt utslag. Skönt att ditt lade sig.

BP sa...

Den veckan gick ju i rekordfart. Håller helt med Anni, och då har jag ändå läst inläggen varje dag.
Minns att din mage också strejkade under senaste semestern (om jag nu minns rätt). Den gillar inte att åka hem alltså. Getingsticket - vilken blaffa. Hoppas du hade Clarityn och After Bite (ett stift som gör att det inte kliar) med dig eller kunde köpa där.

Nu har du kanske redan landat i Sverige, där du mötts av 12 kyliga grader på flygplatsen. Men det ska bli varmare senare under veckan. Å du har väl inte glömt att det är Pride-vecka!!!?