söndag 28 juli 2019

Skyltsöndag på Mallorca

 BP:s skyltsöndag kom jag på! Nån liten skylt är med i dagens inlägg, först Swedish fika som såldes på Arlanda. Men sen mest soliga bilder från idag! Ikväll tog vi lilla tåget in till den fina staden Soller där vi åt middag, snacka om pittoreskt! Inte minst att få åka spårvagn i snigelfart den lilla sträckan in till Soller. Hur mysigt som helst! Vi fortsätter att njuta, och får titta in på andra bloggar när jag kommer hem!
6 kommentarer:

BP sa...

Vilket härligt bidrag till Skyltsöndag! Kul att du skyltar med det lilla tåget, för det åkte vi också. Minns att jag sträckte ut armen från fönstret och plockade apelsiner - bara så där. Är faktiskt riktigt glad över att "veterantåget" eller spårvagnen (beroende hur man ser på saken;-) ) är kvar och inte har ersatts av en modern variant. Spårvagnen är ju kult!

Tusen tack för att du tänkte på Skyltsöndag även på Mallis:-)

Ama de casa sa...

Så himla bra ni har det - fortsätt att njuta av tillvaron! :-)

Ditte sa...

Tack för dessa sköna skyltar. Både Mallorca i sig och Puerto del Soller med omgivningar ligger mig varmt Härliga bilder! om hjärtat- Tycker Mallorca är en så vacker ö.
Önskar fortsatt fina dagar.

Znogge sa...

Visst är Soller fint och pittoreskt! Mallorca är en ö som har mycket att erbjuda så det är tur att det dåliga ryktet försvunnit.

Kram

Guldkryckan sa...

Fina bilder...kikar ut genom fönstret här...inte en enda palm...något är fel ;)

Ha det fortsatt underbart.

Anni sa...

Men så fint det ser ut att vara, lite charmigt och gammaldags. Mysigt tåg!