måndag 8 juli 2019

Ingen glad måndag

Det ryggonda blir inte bättre av alvedon och naproxen, bara spikmattan hjälper tillfälligtvis. (fast här ligger den vid fötterna bara som "bildbevis"! 

Eftersom ryggen inte alls känns bättre, så lyssnar jag på mina bloggvänner och bokade tid hos en naprapat i morgon för att få hjälp med ryggen! Har också kontaktat jobbet idag och berättat om min rygg, vete tusan om jag kan jobba i morgon natt om inte naprapaten gör underverk med mig?! Vi håller tummarna!

9 kommentarer:

BP sa...

Bra att du lyssnar på oss som "kan det" - att boka tid hos en naprapat alltså! Å viken tur att du fick tag på en så här i semestertider. Önskar dig verkligen lycka till att h*n kan göra underverk. Håller både tummar och tår!

PS. Om du inte klarar att ta dig till jobbet morgon kväll, måste det nog vara första gången sedan jag följt din blogg att du är sjuk... Hoppas alltså at naprapaten fixar din rygg. DS.

Susanne sa...

Krya på din rygg. Kram

Ama de casa sa...

Duktigt av dig att ta tag i det hela genom att boka - hoppas att naprapaten kan hjälpa dig så du blir bra igen! Håller tummarna - hårt!
Kram

Znogge sa...

Så jobbigt med ryggen men bra att du tar i tu med det. Jobba tycker jag inte låter som ett bra alternativ men kanske kan naprapaten göra underverk.

Krya på!

Anni sa...

Hoppas hoppas att du får hjälp idag! Med ditt jobb och ditt aktiva liv finns det ju inte plats för ryggsmärtor <3

Anni sa...

Jo, oavsett om du fått hjälp eller ej, denna (lite tråkiga) video är suverän!
https://www.youtube.com/watch?v=5iVZlpVc6G8&t=29s

Guldkryckan sa...

Oj..inge vidare.
Har tyvärr inga tips..förutom sjukskrivning och vila som jag själv gjorde en gång i tiden pga ryggont.

Hoppas allt ordnar sig...ryggvärk är ett elände.

http://kraka.moah.se sa...

Krya på dig!

Ditte sa...

Bra att du bokat en tid. Och detta med musklerna är knepigt. Jag har något som heter "piliformis tendenit" som jag går hos en sjukgymnast/fysioterapeut och behandlar. Här är det också muskeln piliformis , som sitter i "ändan" som krampar rejält. Men naproxen ett par gånger om dagen hjälper.
Och om du ska jobba så får det bli på kontoret....
Hoppas att du efter naprapatbesöket har mindre ont.