fredag 19 juli 2019

En rolig galen natt

När man "piltar" får man bjuda på pilttårta! Alltså om barnmorskan inte är i rummet när barnet föds! Denna gång fick en sommarvikarie (medicinstudent som blev lyrisk) ta emot barnet, och vår kära kollega fick bjuda på tårta, hihi!

Men det var bara inte tårta som det bjöds på i natt, många börjar sin semester ( jag har två pass kvar...) och bjöd på massa gott som ostar och kex, frukter och chips och godis, jordgubbar och grädde!

Så gott!

Inte nog med det, vi utmanade semestergänget som nu kommer tillbaka med lite tokigheter, vad sägs om denna?

Tokigheterna fortsatte...

Utmaningarna fortsatte. För att komma in i omklädningsrummet så måste man använda sin badgebricka för att komma in, och man kan bara gå in genom dörrarna en i taget...annars går ett jobbigt larm! Men, om man står väldigt tätt så kan flera gå in samtidigt, vi provade med att vara 8 stycken....om det gick? Se videon!


Sist men inte minst, en galen dans till Lill-Babs låt "Leva livet" , och som texten säger, att nu är det vår tur att ha semester och "leva livet", och se vad "vi har roat oss med". Hoppas ni kan se dessa korta videos, vi hade sååå roligt när vi gjorde dem!


Tyvärr missade jag nattens höjdare. Det kom en patient från Visby med ambulanshelikopter, och tjejerna var inte sena med att fråga om de fick följa med upp på helikopterplattan när de skulle åka tillbaka!

En snygg avslutning på en galen natt, och ja, på avdelningen var det ovanligt lugnt, det var personalen som hade semesterfeeling!!!!
Jag gör mej redo för natt nr 2!


4 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Vilken galen och himla rolig natt! Ni verkar vara ett härligt gäng på jobbet, vilken stämning:-) Det gick alldeles utmärkt att titta på filmerna:-)
Å vilken höjdare (i dubbel bemärkelse) att följa med upp till helikopterplattan. Vilken avslutning! Synd bara att du missade den. Å vilken himla tur att ni hade en ovanlig lugn natt:-)

Ditte sa...

Så roligt! Och fint att det var hyfsat lugnt så ni kunde roa er rejält. Och ett glatt gäng är ni ju.
Kram och önskar dig en lugn jobbnatt nu också.

Ama de casa sa...

Hahaha! Helt UNDERBARA utmaningar och klipp! Vilken härlig stämning! Jag bara älskar klippet när ni springer genom den där spärren - HAHAHA!

Hoppas du hade ännu en lugn natt. Eller lugn... Den kan man ju knappast kalla den där galna natten, men du förstår säkert vad jag menar :-D

Guldkryckan sa...

Alltså vilken fin sammanhållning ni har...och roligt....precis som det ska vara :)
Fikat är lite som på våran arbetsplats...lite mycket av det goda ibland men det är ju gott ;)

Ha det underbart.