onsdag 17 juli 2019

Ledig onsdagkväll!

Ännu en natt med en full avdelning, denna natt var jag ute på golvet och hade hand om två patienter i förlossningsarbete,  hann inte vara med vid någon förlossning, men natten gick fort!
Extra trevligt är att min man tycker jag är värd en bukett rosor så här i sista veckan innan semestern!

Sov till jag vaknade av mig själv strax före kl 16 idag, ingen idé att ställa om dygnet nu när jag är ledig bara en natt, i morgon natt jobbar jag ett extra pass för det fattas personal, sen gör jag två nattpass till innan min semester börjar. Behövde komma ut på en promenad för att få lite luft, jätteskönt! En lugn kväll blir det med lånad Tens-apparat för ryggen och se lite TV-program på svtplay som jag missat.

5 kommentarer:

Ditte sa...

Skönt att det blev en lugn natt och roligt för dig att få vara "på golvet". Och kan tänka mig att det är skönt at du börjat nedräkningen till semestern. Gulligt av maken att ge dig rosor. Kärlek!
Kram!

BP sa...

Vilken underbar man du har! Han visar verkligen att han älskar dig (fortfarande;-). Å rosorna är du verkligen värd!

Nedräkningen har börjat, och det är inte många dagar kvar till den välförtjänta semestern. Å du- jag sitter här och bloggar med en inköpt TENS-apparat fastklistrad på ryggen. Har haft den där sedan klockan 20:00. Helt underbart... eller nåt sådant;-)

Annette sa...

Vilken fin gest från din man att ge röda rosor ♥ Hoppas att ryggen är bättre. Jag har ju haft ont i min höft i över ett år, men blev helt fri från smärtan när jag inte satt lika mycket vid datorn och jobbade. Men i ditt arbete antar jag att du inte hinner sitta ned särskilt mycket. Spännande arbete! Jag väntar på att min brors dotter skall få sitt andra barn snart, hon sätts igång på fredag om ingenting händer innan dess. Så spännande hur olika förlossningar kan vara. Min brors andra dotter födde sitt första barn för drygt ett år sedan, det tog väldigt lång tid och hon fick en nerv i kläm så att hon inte kunde stödja på benet på flera månader. Andra barnet föddes för en månad sedan, och hennes första reaktion efter förlossningen var att hon mådde så otroligt bra och skulle kunna föda ett till barn redan dagen efter..! Hoppas du får en fin dag!

Ama de casa sa...

Så fint av maken att ge dig rosor :-)

Mycket jobb nu för dig, men härligt att semestern hägrar där inte alltför långt bort :-)

Hoppas ryggen blir bättre och bättre nu då!

Guldkryckan sa...

Skönt med en lugn natt...och en man som vet hur man uppskattar sin älskade hustru. Underbart!!

Fint att ställa upp med extrapass så här innan ledigheten...vete sjuttan om jag gjort det men kanske om jag haft nåt liknande yrke.

Ha det underbart.