måndag 25 maj 2020

Glad måndagIdag på min joggingtur såg jag att syrenerna är på gång att slå ut, de doftade ljuvligt. Så det får man väl kalla en "glad måndag", temat är Caritas.
Annars så stundar en jobbvecka för mej, känns som vanligt "sådär", men måste göras.

Orsakullan undrar idag : Mycket tal om studenter och skolavslutningar har det varit denna vår. Hur ser du på hur det blir med detta?
Tyvärr så är jag inte så engagerad då jag inte själv har ungdomar i den åldern, men man får väl göra det bästa av situationen helt enkelt, allt i mindre skala.

9 kommentarer:

Znogge sa...

Glad måndag önskar jag dig också!

Jag kan förstå att studenterna är besvikna för det är trots allt en milstolpe i livet men det går säkert att få till någon enklare variant om viljan finns.

Kram

Ditte sa...

Visst är det en ljuvlig tid och hit bidrar ju syrenerna. Fint att du tog dig tid att stanna och fotografera de vackra syrenerna. Och skönt med en joggingtur. Här blev det promenad på 7 km.(Kan inte springa p.g.a. ryggont)
Önskar dig nu en så bra jobbnatt som möjligt.
Kram

Geddfish ♥ sa...

Jag har tagit en fotosafari och kollat till syrenerna även på min gård. Ljuvlig tid nu och dagen bjöd på mycket sol.
Ha det gott, kram!

BP sa...

Såg också syrener rakt framför vår balkong idag. Första gången jag la märke till att det fans syrener på innergården. Ska snart gå ned och knycka några kvistar, för jag älskar doften av syrener:-)
Ja, det här året lär nog många studenter kommer ihåg livet ut, tyvärr.
Hoppas du får en första dräglig natt, och så gärna två okej nätter till.

Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagog sa...

Åh jag hoppas syrenen slår ut här snart med, det är verkligen min favorit så här års, den doften får mig alltid lika glad från insidan och ut :D.

Anki sa...

Visst doftar de ljuvligt, syrenerna! Jag har både lila och vita ... och varje år när de blommar tänker jag på den gamla melodin "Vita syrener ..." https://www.youtube.com/watch?v=P3Uv0eXtt0M
Ha det gott!
Kram

Pettas sa...

Ljuvliga syrentider är på kommande. Nu gäller det att njuta för fulla muggar.
Allt gott- kram!

Ama de casa sa...

Vad härligt med syrener! Såna har jag aldrig sett här i Spanien och dom kan jag sakna på våren. Men det finns många andra fina och väldoftande blommor här, så jag klagar inte så mycket i alla fall :-)

Hoppas du får en bra jobbvecka!
Kram

Susanne sa...

Man kan inte bli annat än glad när syrenerna börjar blomma! Dom är ljuvliga!!
Hoppas du får en bra jobbvecka! Jag vet den där känslan... Kram