tisdag 9 juni 2020

Eric Gadd på Mr French!

 I morse var det dags igen, redan klockan 9 började vi, det är ju lite väl tidigt om ni frågar mej. Men jag kom upp, och hann brygga kaffe också innan vi började . Intensiva timmar fram till lunch, sen var vi färdiga, underbart!
 Efter lite vila var det dags för lite roligheter. Tyvärr kunde våra kompisar inte följa med pga sjukdom, hoppas det inte är covid 19! Min man och jag tog bussen in till stan och började i baren hos Mr French.
 På ett antal tisdagar framöver så spelar soulkungen Eric Gadd på Mr French, så vi passade på!



Jag tog sparris till förrätt...mums!

 ---och musslor till varmrätt....mycket gott!
 En ljuvlig Irish coffee avslutade en fantastisk middag med ljuv musik till.
 Satt länge och funderade o jag skulle ta en selfie med Eric Gadd, han satt ju vid bordet bredvid och åt middag efter sitt uppträdande, och nej jag kunde inte låta bli!


En ljuvlig kväll med fantastisk utsikt över söder, men vilken kyrka är det vi ser? Kanske Ditte vet? Är det Sofia?

 Vi promenerade vidare till Grand Hotel och tog en öl i Cadierbaren. Så klart var jag tvungen att besöka deras tjusiga toalett!
I entre´n står dessa ljuvliga buketter. vilken helkväll vi fick!

Orsakullan undrar idag: Böcker hör lite sommaren till, vilka böcker har du tänkt läsa eller lyssna på? Jag har en hel del på lager. Just nu läser jag Malin  Persson Giolitos : "Bortom varje rimligt tvivel", den är mycket bra! Sen har jag fått pocketboken "Totalskada" av en jobbarkompis som Helena von Zweigbergk har skrivit, som jag väl ska hinna med att läsa i sommar, och flera deckare av Anne Holt som jag hittat i tvättstugan!




4 kommentarer:

Ama de casa sa...

Oh my Gadd vilken fin selfie på er :-) Maten såg väldans god ut, helt i min smak :-)

Jag tror att det är Katarina kyrka man ser där på bilden. Det finns verkligen många vackra kyrkor i Stockholm :-)

Ha en fin dag!

Ditte sa...

Vilken helkväll! Så roligt.Och med god mat och dryck! Mr French på Skeppsbron har jag bara passerat på dagtid och då stannat till. Men kanske en middag här vore trelvligt. Vad gäller kyrkan så är det Katarina kyrka. Den ligger strax bakom Mosebacke.
Perfekt avslut i Cadiebaren. Där har jag däremot varit en hel del både dag och kvällstid. Och toaletterna på Grand nyttjar jag ofta när jag är på stan. Bara att traska in och se ut som om man bodde här på hotellet. De är ju verkligen fräscha.
Önskar dig en fin onsdag.
Solig kram från mig i skuggan.

Znogge sa...

Vilken härlig kväll och vilken fin bild på dig och Gadd. Du som nästan känner alla i schlagervärlden kunde ju inte tveka :D

Kram och god kväll!

BP sa...

Visste väl att Ditte skulle veta vilken kyrka det var. Precis som du hade jag gissat på Sofia. Trots att Stockholms kyrkor inte alls ser likadana ut, så blandar jag alltid ihop dom - oooops, jag vet!

Vilken fantastisk kväll. Den är si såååå värda!

Hoppas verkligen att era kompisar inte har drabbats av corona.