tisdag 23 juni 2020

Semesterdag 2

Nu börjar nya blogger krångla, ser bara massa bokstäver och siffror istället för foton, men om jag förhandsgranskar kommer fotona upp? Hoppas detta funkar! Sov alldeles för länge idag, men har man semester så har man! En strålande dag i solen. Frukost ute bland alla fåglar. På eftermiddagen ett ljuvligt dopp i sjön, +23 grader i vattnet. Sen ut på den första joggingturen sen ”ryggskottet”, och det gick riktigt bra, inte fort, men det gjorde inte mer ont i ryggen. En gin och tonic på groggverandan, och grillad kycklingfilé till middag, premiär på TV:S Allsång på Skansen utan publik, det var riktigt bra! Fick ett nytt foto på kattungarna idag, och ni ser ju vem som jag hoppas blir vår?! Hon är ju bedårande! Orsakullan undrar idag: Det finns ett ord som jag ”missbrukar” och det är... Hm...vad kan det vara? Borde kanske inte säga ” My God” så ofta, finns också dessa ord : ”eller hur?” Njuter i alla fall av semestervädret,och fortsätter njuta av det i morgon! Första fotot är på mej och min lillasyster som fyller år idag, hipp hurra till syster idag!

5 kommentarer:

BP sa...

De ljuvliga bilderna kom upp perfekt, men textklumpen lär du få jobba med mera. Men du har ju semester, och jag antar att det sista du vill ägna dig åt är att klura ut Nya Blogger. Precis som jag. Det ska ju bli 29 grader imorgon...

Vilka helt coola brallor du har. De är då helt i min smak. Ser att du är aningen svettig, men det var ju faktiskt 28 grader idag så... Å det sägs ju att värme är bra för onda ryggar. Ut med dig imorgon också;-) Hoppas bara att ni har en tvättmaskin i stugan.

Å jag visste väl att det är den lilla saken i mitten som du siktar in dig på eller...

Znogge sa...

Bilderna syns i alla fall perfekt här. När det gäller Wordpress kan man växla mellan visuellt och text. Tar man text syns bilderna bara som en kodremsa. Kanske ska du välja en annan inställning?

Vilken bra dag i alla fall och kattungarna är ljuvliga var och en på sitt sätt men jag förstår att ni har en favorit <3

Kram

Ama de casa sa...

Vilken fin bild på dig och din syster - grattis i efterskott!

Ingen dum semesterdag alls det där :-)

Guuu vad söt din kattunge är! :-D

Trist när bloggeriet krånglar, jag gruvar mig inför den 1:a juli då WP tydligen ska tvångsdeportera alla användare över till nya WP...

Paula sa...

Hurtbulle där! Passa nu på att också vila o låta latmasken frodas, du ska ju räcka länge! Den spräckliga kissekatten i mitten tror jag du vill ha! Kram

Ditte sa...

Bilderna kom fram i början av inlägget och syntes hur bra så helst. Och texten kom på slutet.
Tycker det låter som en härlig semesterdag och bilderna visar detsamma- Och finns ingen tid att passa kan man ju sova tills man vaknar.
Ljuvliga kattungar. Och visst håller jag tummarna för att en ska bli din. Tror som Paula att du har ett extra gott öga till den lilla gråvita i mitten.
Ha det fortsatt bra.
Kram