lördag 16 mars 2024

Lila sneakers och automat


 En aktiv natt på jobbet, sjukdom bland personalen gjorde att en barnmorska fick gå till förlossningen, och jag fick hela 7 familjer att ta hand om. Inte förrän runt 02.30 fick jag en kort paus innan det var dags för kontroller igen, så idag har jag sovit gott hela dagen och är nu laddad för natt nr 2.

Blev inspirerad av min schlagerkompis som beställt färgglada sneakers till ESC i Malmö i maj, jag hittade dessa lila sneakers som nu är på väg hem till mig. Ståplats på arenan gör att man vill ha bekväma skor!

Åke är vår lokförare i "Hoppa på tåget" där veckans ord är automat.

Säger bara...med automatik så kan jag nu med lätthet (kanske lite för lätt) "klicka" hem t.ex nya skor på nätet!

Med automat kan man mena detta också, på jobbet har vi en convini-automat där det mesta finns att köpa, jag håller mej undan så gott det går, köper jag något så blir det pepsi max på nätterna.


9 kommentarer:

Anonym sa...

Sådana automater får man nog besöka lite mer sällan. Finns alltför mycket lockande däri, för att det i längden ska vara nyttigt.
Snygga skor. Du har tur som kan beställa skor på nätet. Mina fötter är för svårhanterliga för det. Anna-Lena/ mammselen

BP sa...

Grattis till dojjorna! Nästan likadana som mina. Samma färg dock annat märke.
Du missade precis ingenting när du sov hela dagen, med lite tur så missade du till och med snöstormen;-)
Det temat "Automat" var verkligen roligt. Så otroligt många olika tolkningar, vissa tolkningar hade jag inte ens tänkt på, som din convini-automat till exempel.
Önskar dig en dräglig och aningen lugnare natt!

Åke sa...

Oj oj oj vilken kämpe du är. Och åker tåg med oss andra. Trevlig inlägg men du har ju i alla falla en automat om du blir sugen på något :) Tack för länken och att du var med :)

znogge sa...

Grattis till skorna! Klart att de ska vara både bekväma och synas.
Smidigt med en automat och en Pepsi Max slinker gärna ner ;-)

Önskar en bra arbetsnatt nu!

Kram

Äventyret framtiden sa...

Snygga sneakers, nu känns det som ett nödvändigt villhöver även för min del...
Bra med convini-automaten för dem som inte vill hålla sig undan😊
Hoppas din natt blir lite lugnare !

Kram

Guldkryckan sa...

Fint att det inte alltid är ont om personal trots allt, man blir ju förundrad över att det får vara på det viset men vi har det likadant, inte lika allvarligt men ändå.

Grattis till nya skorna, skulle passa i lillasysters "färgsprakande fredag".

Ha nu en fin söndag.

femfemman sa...

Snygga skor. Skor är nästan det enda som jag drar mig för att beställa på nätet. Känner att jag behöver prova. Fötterna är som resten av denna tant, lite klumpiga....
Ståplats på stora finalen. Låter otroligt jobbigt. Men du och din kompis fixar nog det mesta.... Kram

Paula sa...

Snygga sneakers, jag kan inte handla skor utan att prova, jag har så knepiga fötter, mina hälar är modell raka vilket gör att de flesta skorna glappar oavsett att de är i rätt storlek. Annars skulle jag också per automatik beställa på nätet där priserna dessutom ofta är bättre. 7 nya bebisar låter häftigt hörru! Jag läser just nu en bok om en barnmorska i Kina på 1600-talet, du skulle bara veta! Mamman äter specialkost under graviditeten för att få en slippery birth, barnet ska vara färdigsmord, och så står mamman hängande i en stolpe o krystar medan en barnmorska ska fånga bebisen innan den ramlar ner i höet som ligger på golvet...

Sosoxy sa...

Dessa skor ser väldigt bekväma ut och har en vacker vårfärg. Jag älskar sådana sportskor, jag har ofta färgglada strumpor med dem.